ΈΡΓΟ

Προγράμματα μέσω Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων

Η ΕΛΙΞ στο πλαίσιο των δράσεών της, με στόχους, την προσωπική ανάπτυξη και την εξέλιξη του ατόμου ως πολίτη του κόσμου μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά αλλά και για την στήριξη ευπαθών ομάδων, συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος σε πληθώρα ευρωπαϊκών προγραμμάτων.

Τα προγράμματα που υλοποιεί στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Χρηματοδοτήσεων είναι μέσω ΚΠΣ, ΕΣΠΑ, Erasmus+ και άλλων εργαλείων μέσω προσκλήσεων από Ευρωπαϊκούς, Εθνικούς φορείς και υπουργεία.

 • Η ΕΛΙΞ ως συντονιστής

  Η ΕΛΙΞ ως συντονιστής προγραμμάτων με Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση

 • Η ΕΛΙΞ ως εταίρος

  Η ΕΛΙΞ ως εταίρος προγραμμάτων με Ευρωπαϊκή Χρηματοδότηση

 • Κοινωφελής Εργασία από την ΕΛΙΞ μέσω ΕΣΠΑ

  Η ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας, ανταποκρινόμενη στην ανοιχτή πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης για υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού”, Άξονας Προτεραιότητας 8 “Διευκόλυνση της Πρόσβασης στην Απασχόληση”, “Δημιουργία Θέσεων Απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Αττικής” (Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής) που συγχρηματοδοτούνται από το ΕΚΤ, ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο πώς έχουν εγκριθεί 100 θέσεις Κοινωφελούς Εργασίας στους τομείς "Φυσικό και Αστικό Περιβάλλον" στην Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής.

  Περισσότερα...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ