ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Η ομάδα της ΕΛΙΞ θα ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη στις 23/04 και σας προσκαλεί στην παρουσίαση του εκπαιδευτικού υλικού "Φτου και Βγαίνω!" και των τριών σχετικών εργαλειοθηκών δραστηριοτήτων πολυγλωσσικής και κοινωνικής - συναισθηματικής ενδυνάμωσης προσφύγων/-ισσών μαθητ(ρι)ών μέσω της διδασκαλίας γλωσσών, μαθηματικών και θετικών επιστημών που διοργανώνει το SolidarityNow. 

Οι σειρά «Φτου και Βγαίνω»: εργαλειοθήκες δραστηριοτήτων είναι εκπαιδευτικό υλικό που απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης και εστιάζει στη διδασκαλία γλωσσών (ελληνικής και αγγλικής) καθώς και στη διδασκαλία μαθηματικών και θετικών επιστημών με δραστηριότητες βιωματικής μάθησης.

Οι εν λόγω εργαλειοθήκες έχουν δημιουργηθεί στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση", μια πρωτοβουλία της UNICEF σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση, το οποίο υλοποιείται σε συντονισμό με σειρά εταίρων, μεταξύ των οποίων και η ΕΛΙΞ και το SolidarityNow.

Η παρουσίαση των εργαλειοθηκών και το σχετικό εργαστήρι για εκπαιδευτικούς θα λάβει χώρα στο Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης στις 23/04/2024, 16:30-20:00μμ.

Το πρόγραμμα της παρουσίασης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι/-ες εκπαιδευτικοί απαιτείται να δηλώσουν συμμετοχή στην φόρμα εδώ.

Η έντυπη έκδοση των εργαλειοθηκών θα διανεμηθεί σε όλους/-ες κατά τη διάρκεια της παρουσίασης - εργαστηρίου. 

2024.04.23 presentation ftou kai bgaino workshop Thess logo

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ