ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η ΕΛΙΞ μαζί με τους εθελοντές μας του European Solidarity Corps είναι εδώ για να σας υπενθυμίσουν ότι διανύουμε την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας! Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Νεολαίας διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, κάθε δύο χρόνια πριν από τις Ευρωπαϊκές εκλογές.

Η ομάδα της ΕΛΙΞ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας διοργανώνει ολοήμερο Open Day, για εσάς που θέλετε να εξερευνήσετε έργα όπως το Erasmus+ ή το ESC, να επικοινωνήσετε με τα μέλη του προσωπικού και να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα που προσφέρουμε. Είτε είστε υποψήφιος φοιτητής, είτε γονέας ή απλά ένας άνθρωπος γεμάτος περιέργεια για αυτό που προσφέρουμε, σας καλωσορίζουμε να μας συνοδεύσετε για μια ενημερωτική και ενδιαφέρουσα ημέρα. 

Ημερομηνία: 17 Απριλίου 2024
Ώρα: 10πμ - 6μμ
Τοποθεσία: p^2-multispace, 28ης Οκτωβρίου 20-22 (2ος όροφος), 10677 Αθήνα, Τηλ. 2103810212

Στο διάστημα μεταξύ 12 και 19 Απριλίου 2024 θα μπορέσετε να μάθετε και να συμμετάσχετε σε συναρπαστικές δραστηριότητες και εμπνευσμένες εκδηλώσεις οργανωμένες από διαφόρους οργανισμούς της κοινωνίας των πολιτών, που στοχεύουν στο να ενισχύσουν τους νέους, την ενεργό πολιτεία και τα σημαντικά παγκόσμια ζητήματα σε όλη την Ευρώπη! ? Μην χάσετε την ευκαιρία - επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο για να ανακαλύψετε τις εκδηλώσεις κοντά σας: https://youth.europa.eu/youthweek_en

Είτε είστε παθιασμένοι με την περιβαλλοντική βιωσιμότητα, την κοινωνική δικαιοσύνη, είτε με το να διαμορφώσετε το μέλλον της Ευρώπης, με δραστηριότητες, συζητήσεις με ηγέτες και ευκαιρίες όπως το Πρόγραμμα Erasmus+ και το Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης, έχετε την ευκαιρία να κάνετε τη φωνή σας να ακουστεί και να συνδεθείτε με άτομα που έχουν παρόμοιες απόψεις σε κάθε γωνιά της ηπείρου. ?
Καθώς το σύνθημα φέτος είναι #VoiceYourVision - Ας ενωθούμε για να κάνουμε τις φωνές μας να ακουστούν και να χτίσουμε μαζί την Ευρώπη του αύριο!?

 EYW2024 1st Key visual Greek EYW2024 2nd Key visual Greek EYW2024 3rd Key visual Greek erasmus plus logo 2

 

%MCEPASTEBIN%

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ