ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η ΕΛΙΞ, μέλος του δικτύου οργανώσεων «Alliance of European Voluntary Service Organizations/Alliance” υποστηρίζει το Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού και συμμετέχει  στην  παγκόσμια εκστρατεία «Alliance Flag Tour».

Κατά τη διάρκεια της εκστρατείας, 36 εθελοντικές οργανώσεις από 25 χώρες, θα γιορτάσουν την πολύτιμη συνεισφορά του εθελοντισμού στην κοινωνία και την προσωπική ανάπτυξη.

Με δύο σημαίες να ταξιδεύουν σε τέσσερις ηπείρους , η εκστρατεία “Flag Tour” θα συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωσιμότητας του Ευρωπαϊκού έτους εθελοντισμού 2011 και της επετείου του Διεθνούς Έτους Εθελοντισμού +10, ενθαρρύνοντας παράλληλα της ενεργό συμμετοχή των ατόμων στην κοινωνία των πολιτών.

Η έναρξη της εκστρατεία "Alliance Flag Tour" δόθηκε στις 4 Μαρτίου στην Αρμενία, κατά τη διάρκεια της Συνάντησης Εργασίας όλων των μελών του δικτύου της Alliance και θα ολοκληρωθεί στη Γενική Συνέλευση του δικτύου το Νοέμβριο του 2011 στην Αγγλία.

Η ΕΛΙΞ φιλοξένησε την εκστρατεία στην Ελλάδα το διάστημα 11-18 Απριλίου 2011 και το γιόρτασε με ένα μεγάλο πάρτι αφιερωμένο σε όλους τους εθελοντές την Τρίτη 12 Απριλίου στο Use Bar στην πλατεία Καρυτσή 5.

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκστρατεία επισκεφτείτε τους ακόλουθους συνδέσμους:

Facebook

Blog

Press Release, Leaflet


Λίγα λόγια για την Alliance of European Voluntary Service Organizations

tn_alliance logoΗ "Alliance" ιδρύθηκε το 1982 και σήμερα αποτελείται από 47 οργανώσεις-μέλη στις ακόλουθες χώρες: Αρμενία, Λευκορωσία, Βέλγιο, Καναδάς, Δημοκρατία της Τσεχίας, Δανία, Εσθονία, Ισλανδία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Ιταλία, Ιαπωνία, Λιθουανία, Ολλανδία, Μεξικό, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρωσική Ομοσπονδία, Σερβία, Σλοβακία, Νότια Κορέα, Ισπανία (Ισπανία και Catalunya), Ελβετία, Τουρκία, Ουκρανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Η ΕΛΙΞ αποτελεί πλήρες μέλος του δικτύου από το 1991. Κάθε οργάνωση-μέλος διοργανώνει κάθε χρόνο προγράμματα εθελοντικής εργασίας όπου φιλοξενεί εθελοντές από αντίστοιχες οργανώσεις-μέλη του δικτύου της Alliance. Απώτερος στόχος αυτής της εκστρατείας είναι η ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ όλων των οργανώσεων μελλών του δικτύου της Alliance και η ενδυνάμωση της αξίας του εθελοντισμού.

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ