ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

H ΕΛΙΞ συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2012

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει στην εκδήλωση που διοργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2012. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με αποκλεισμό των αυτοκινήτων από την οδό Πανεπιστημίου για να δοθεί στην αποκλειστική χρήση των πεζών και των ποδηλάτων.

Ελάτε να υποστηρίξετε το ενημερωτικό περίπτερο της ΕΛΙΞ. Εκεί θα παρουσιάζουμε τις δράσεις μας και θα σχεδιάσουμε μαζί σας τις μελλοντικές, προγράμματα εθελοντικής συμμετοχής με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και την βελτίωση της ποιότητας ζωής

Ποτέ: Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012
Πού: οδό Πανεπιστημίου
Ώρες Λειτουργίας: Σάββατο 11:00 – 19:00

Υποστήριξη στο περίπτερο της ΕΛΙΞ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης!
Για να υποστηρίξουμε καθ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης το περίπτερο της ΕΛΙΞ και να προωθήσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται τις δράσεις μας, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!!! Όσοι μπορείτε να μας βοηθήσετε στο περίπτερο της ΕΛΙΞ δηλώστε τη συμμετοχή σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου!

Δηλώστε τη συμμετοχή σας για το περίπτερο της ΕΛΙΞ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ