ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Πώς θα σας φαινόταν αν κολυμπούσαμε σε μια θάλασσα γεμάτη σκουπίδια, αν περπατούσαμε σε μια παραλία γεμάτη απορρίματα, αν ξαπλώναμε σε στρώμα από πλαστικές σακούλες?? Αν θες να γίνεις και συ μέρος αυτής της κινητοποίησης δώσε το παρόν σου τη Κυριακή 29 Ιουνίου στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Φούρκας στη Χαλκιδική με τους εθελοντές της ΕΛΙΞ.

Η ΕΛΙΞ, σε συνεργασία με το ΔΗΜΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑΣ και με την υποστήριξη των περιβαλλοντικών οργανώσεων Δίκτυο ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS και LEGAMBIENTE, οργανώνει εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Φούρκας Χαλκιδικής στα πλαίσια της εκστρατείας «CLEAN UP THE MED».

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών των μεσογειακών  ακτών, του βυθού και άλλων φυσικών περιοχών στην οποία χιλιάδες άνθρωποι από 20 χώρες της Μεσογείου ενώνουν τη δράση τους με σκοπό την προστασία του θαλάσσιου και παράκτιου οικοσυστήματος απελευθερώνοντας τις ακτές από τόνους απορριμμάτων.

Αν θες να γίνεις και συ μέρος αυτής της κινητοποίησης, δώσε το παρόν σου την Κυριακή 29 Ιουνίου στον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας Φούρκας στη Χαλκιδική με τους εθελοντές της ΕΛΙΞ και τους κατοίκους της περιοχής.Σημείο συνάντησης: 10:00 στην στάση ΚΤΕΛ Παραλία Φούρκας. (Τηλ. ΚΤΕΛ: 2310 316556) J Παράλληλα: ευαισθητοποίηση λουόμενων με ενημερωτικό υλικόεργαστήρι(workshop) οικολογικών κατασκευών (απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εκ των προτέρων).Επικοινωνία: Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ