ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η ΕΛΙΞ καλεί τους εθελοντές φίλους της για να υποστηρίξουν το περίπτερο της οργάνωσης κατα τη διάρκεια της Εκθεσης:

Πότε: 5 - 8 Νοεμβρίου
Πού: εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι
Ώρες Λειτουργίας : Πεμπτή 16.00 – 21.00, Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή 10.00 – 21.00 

Λίγα λόγια για το Ecofestival

Με περισσότερους από 200 εκθέτες, σε πάνω από 5.000 τ.μ. εκθεσιακού χώρου
και επισκέπτες που αναμένεται να αγγίξουν τους 20.000, η έκθεση Ecofestival
αποδεικνύει ότι η αγορά των βιολογικών προϊόντων στηρίζεται σε σταθερές βάσεις, ανεξάρτητα από την τρέχουσα οικονομική κρίση.


Οι αριθμοί μιλάνε για ένα γεγονός που έχει αναχθεί στον πλέον καθιερωμένο θεσμό της βιολογικής γεωργίας στη χώρα μας. Με σταθερό ρυθμό, το
Ecofestival μεγαλώνει και βελτιώνεται, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να περιηγηθούν σε όλο το φάσμα των βιολογικών προϊόντων. 

Οι εκθέτες δραστηριοποιούνται σε τομείς όπως: βιολογικά γεωργικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, οικολογικά είδη προσωπικής υγιεινής και νοικοκυριού, υπηρεσίες (πιστοποιήσεις, ποιοτικός έλεγχος, συμβουλευτικές υπηρεσίες, εκπαίδευση), διεθνείς οργανισμοί & ινστιτούτα, αγροτουρισμός & οικοτουρισμός, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (φωτοβολταϊκά, βιομάζα, ανεμογεννήτριες), ανακύκλωση, διαχείριση φυσικών πόρων και αποβλήτων, περιβαλλοντική έρευνα, οικολογική δόμηση, φορείς, περιβαλλοντικές οργανώσεις, δημόσιοι οργανισμοί, τοπική αυτοδιοίκηση, εκπαιδευτικά ιδρύματα, συνεταιρισμοί παραγωγών, ΜΜΕ, εκδόσεις.

Στόχος της έκθεσης είναι η διάδοση των βιολογικών προϊόντων και υπηρεσιών καθώς και να ενημερώσει έγκυρα τους καταναλωτές και να τους ευαισθητοποιήσει σε θέματα οικολογικής διαβίωσης. Η συγκεκριμένη έκθεση είναι από τις μεγαλύτερες στο χώρο καθώς αποτελεί κομβικό σημείο συνάντησης των ενδιαφερόμενων ομάδων(εκθετών, εμπόρων καταναλωτών, ευαισθητοποιημένων πολιτών, μαθητών κλπ). Έτσι θεωρούμε πως η συμμετοχή μας θα είναι πολύ σημαντική για να δώσουμε το παρόν ως ένας οργανισμός που συμβάλλει στην ενεργοποίηση της κοινωνίας των πολιτών.


Υποστήριξη στο περίπτερο της ΕΛΙΞ κατά τη διάρκεια της έκθεσης!
Για να υποστηρίξουμε καθ όλη τη διάρκεια της έκθεσης το περίπτερο της ΕΛΙΞ και να προωθήσουμε σε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται τις δράσεις μας, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας!!! Όσοι μπορείτε να μας βοηθήσετε στο περίπτερο της ΕΛΙΞ δηλώστε τη συμμετοχή σας σε μία από τις ακόλουθες βάρδιες:

 Πέμπτη (5/11)

15.00 – 18.00
18.00 – 21.00 

Παρασκευή (6/11) – Σάββατο (7/11) – Κυριακή (8/11)
10.00 – 13.00 
13.00 – 17.00
17.00 – 21.00 Επικοινωνήστε μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου με τη Ντόρα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στέλνοντας το ονοματεπώνυμό σας, το τηλέφωνο και ποια βάρδια σας βολεύει για να βγάλουμε το πρόγραμμα και να εξασφαλίσουμε τον κατάλληλο αριθμό προσκλήσεων.

Την Τρίτη 27 Οκτωβρίου το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση ενημέρωσης – εκπαίδευσης για τους εθελοντές που θα μας βοηθήσουν για πρώτη φορά σε τέτοια δράση.  

Δηλώστε τη διαθεσιμότητά σας μέχρι τη Δευτέρα 26 Οκτωβρίου!

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ