ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η ΕΛΙΞ συμμετέχει την Σάββατο, 6 Ιουνίου στην 13η Γιορτή Εθελοντισμού και σας προσκαλεί να γιορτάσουμε παρέα με άλλες 40 Μη Κυβερνητικές οργανώσεις τον εθελοντισμό και την ενεργή συμμετοχή!

Όλα αυτά στο Θησείο, στον Πεζόδρομος της Απ. Παύλου (πάνω από το σταθμό ΗΣΑΠ Θησείο), από τις 10.00 έως τις 19.00.

Έλα μαζί μας, μπορείς να βοηθήσεις στην στήριξη του περιπτέρου της ΕΛΙΞ.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

"ο εθελοντισμός είναι μια ζωή με ένταση και ρυθμό!"

"Ο εθελοντισμός είναι μια ζωή με ένταση και ρυθμό!", με το μήνυμα αυτό, 40 εθελοντικοί οργανισμοί με τους εκατοντάδες εθελοντές τους μας προσκαλούν για 13η συνεχή χρονιά σε μια ανοιχτή γιορτή για τον Εθελοντισμό και την ανιδιοτελή προσφορά, το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, από τις 10.00 π.μ. έως τις 19.00 μ.μ., στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου, στο Θησείο. Οι ιδέες του Εθελοντισμού και της Αλληλεγγύης αποδεικνύονται, πλέον, ως απαραίτητο στοιχείο για µία κοινωνία ζωντανή, υγιή και εξελισσόμενη.

 

Η Γιορτή Εθελοντισμού είναι ανοιχτή σε όλους! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο των εθελοντικών οργανισμών, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού. Θέατρο δρόμου, χορευτικά και μουσικά δρώμενα, δια δραστικά παιχνίδια, θα γεμίσουν με ρυθμό και ενέργεια τη Γιορτή του Εθελοντισμού.


Η ΕΛΙΞ συμμετέχει και φέτος στην Ημερίδα Εθελοντισμού και σας περιμένει όλους να επισκεφτείτε το περίπτερο και να ενημερωθείτε για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό καθώς και για τις φθινοπωρινές δράσεις.


Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το περίπτερο της ΕΛΙΞ κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γνωριστείτε με άλλους εθελοντές τις ΕΛΙΞ, να ενημερωθείτε για νέες ευκαιρίες εθελοντισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό αλλά και να ενημερώσετε και άλλους για της δράσεις της οργάνωσης, δηλώστε τη συμμετοχή σας στην φόρμα από κάτω για μια από τις ακόλουθες βάρδιες

1) 10.00 -13.00,
2) 13.00 -16.00,
3) 16.00 - 19.00

Όσοι εκδηλώσετε ενδιαφέρον θα λάβετε σχετική ενημέρωση και προετοιμασία την Πέμπτη, 25 Σεπτεμβρίου 2014.

 

 

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ