ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Σας προσκαλούμε στο περίπτερο της ΕΛΙΞ που θα βρίσκεται στο "Thessaloniki Job Festival" που θα φιλοξενηθεί στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014.

Από το περίπτερό μας θα μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τις δράσεις μας και τις συνεργασίες που αναπτύσσουμε.

 

Επίσης σας καλούμε να στηρίξετε την ομάδα της ΕΛΙΞ για την λειτουργία του περιπτέρου μας τις ημέρες αυτές συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι τις 3/12.

Loading...

Περισσότερα για το Thessaloniki Job Festival:
«Το Skywalker.gr, στο πλαίσιο των δράσεων "Επί το Έργον" οργανώνει στο Thessaloniki Job Festival μαζί με τη "Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014" στο Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης, στις 6 & 7 Δεκεμβρίου 2014.

Με τρόπο εύληπτο και λειτουργικό θα διερευνήσουμε τάσεις και δυνατότητες του ενεργού οικονομικού πληθυσμού και ιδιαίτερα των νέων, για Προσωπική Ανάπτυξη, Εργασία, Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, Επιχειρηματικότητα, Αυτοαπασχόληση και Κοινωνική Δράση.

Η διημερίδα θα περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα από: Πάνελ, Workshops, Παρουσιάσεις, Infopoints φορέων της κοινωνικοοικονομικής ζωής, σημεία ζύμωσης και προβληματισμού για το παρόν και το μέλλον της Εργασίας, της Εκπαίδευσης και της Επιχειρηματικότητας καθώς και καλλιτεχνικά δρώμενα.

Αναλυτικότερα περιλαμβάνονται οι εξής άξονες:
- Infopoints: Θεσμικοί και μη φορείς της απασχόλησης, της επιχειρηματικότητας, της εκπαίδευσης, του εθελοντισμού, της κοινωνικής δράσης, της εργασίας, της δια βίου μάθησης παρουσιάζονται στο Φουαγιέ του Δημαρχιακού Μεγάρου.
- Λόγος & Αντίλογος: Πανελ, παρουσιάσεις & debate από τον ευρύτερο χώρο της εργασίας, της εκπαίδευσης, της δια βίου μάθησης και της επαγγελματικής ανάπτυξης, στην αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων.
- Εργαστήρια: Ωριαία επαναλαμβανόμενα εργαστήρια αναζήτησης εργασίας και επαγγελματικής ανάπτυξης, στην αίθουσα Νερού.
- Μονοπάτια Επιχειρηματικότητας: Διήμερο εισαγωγικό σεμινάριο για την επιχειρηματικότητα, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, με παράλληλα infopoints επιχειρήσεων & φορέων, στο lobby της Αίθουσας.
- NetSpot: Παρουσιάσεις Επιχειρήσεων & Επαγγελμάτων στο Μικρό Αμφιθέατρο του Φουαγιέ.
- Δρώμενα: Μουσικές & Θεατρικές ομάδες κατά τη διάρκεια και στη λήξη της διημερίδας.

 

Οι ώρες λειτουργίας της διημερίδας είναι από 10:00 έως 22:00. Η συμμετοχή για όλους τους εμπλεκόμενους είναι χωρίς χρέωση και η είσοδος των επισκεπτών σε όλες τις δράσεις παρέχεται δωρεάν.»

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ