ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η ΕΛΙΞ θα δώσει το παρόν στη συναυλία των The Future Sound Of London το Σάββατο 23 Μαΐου.

Πριν και κατά τη διάρκεια της συναυλίας η ΕΛΙΞ, μαζί με άλλες μη κυβερνητικές οργανώσεις, θα εκθέτει το έργο της και θα ενημερώνει τους παρευρισκόμενους για τις ευκαιρίες εθελοντισμού σε όλο το κόσμο!

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο softball, στο Ελληνικό. (Οι πόρτες ανοίγουν στις 19:00 και οι συναυλίες ξεκινούν στις 20:30 με 21:00).
Περισσότερες πληροφορίες:http://www.existenzproductions.com/

Θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά!

Το Σάββατο 23 Μαΐου στο γήπεδο Softball Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Ελληνικού οι «The Future Sound Of London», το βρετανικό εμβληματικό συγκρότημα που όρισε την ambient της δεκαετίας του ΄90 και θεωρείται ένα από τα πιο επιδραστικά σχήματα στην ιστορία της ηλεκτρονικής μουσικής μαζί με τους Kraftwerk και τους Orbital, θα δώσουν ένα ολοζώντανο show αποκλειστικά για το ελληνικό κοινό από το studio τους στο Λονδίνο, όπως ακριβώς εμφανίζονταν πάντα από την σύσταση του συγκροτήματος μέχρι τώρα.


Το ντουέτο των Garry Cobain και Brian Dougans συνδυάζοντας ιδιοφυώς στοιχεία από την κλασσική, την hip-hop, την ηλεκτρονική, την industrial, την punk και την dub μουσική κατάφερε να χτίσει έναν απολύτως ιδιαίτερο ήχο και να αποκτήσει παγκόσμια φήμη, βλέποντας το single τους "Papua New Guinea" να αποκτάει θρυλικές διαστάσεις και να θεωρείται ακόμα και σήμερα ως ένα από τα καλύτερα κομμάτια του είδους που έχουν γραφτεί ποτέ.


Μαζί τους σε ένα απόλυτα πλήρες μονοήμερο, 3 από τις σημαντικότερες ελληνικές μπάντες με διεθνή διαπιστευτήρια, μια media arts κολεκτίβα, ένα ευρηματικό χοροθέατρο και ένας από τους καλύτερους techno παραγωγούς και dj της Ευρώπης που συμπληρώνουν το παζλ του πιο ουσιαστικού avant garde φεστιβάλ των τελευταίων ετών στην Ελλάδα.


Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα το πρωτοποριακό ηχοσύστημα Funktion-one (αυτό που χρησιμοποιούν οι Chemical Brothers, o Jamiroquai, το φεστιβάλ Glastonbury, το Millennium Dome του Λονδίνου, ειδικές εγκαταστάσεις κινούμενης εικόνας και μια L.E.D. οθόνη υψηλής ευκρίνειας.

 

Οι καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν είναι οι:

Drog-A-tek (GR) (Live)
Joalz (GR) (Live)
Zen Garden Semantic (GR) (Live Performance)
Medea Electronique (GR) (Live Performance)
In Three Movements (GR) (Live Performance)
Alexander Kowalski (DE)  (After Live Show) 


Το φεστιβάλ θα φιλοξενεί και εκθέσεις από νέους Έλληνες εικαστικούς, περίπτερα μη κυβερνητικών οργανώσεων (ΜΚΟ), προώθησης του εθελοντισμού της ενεργής συμμετοχής των νέων και θέματα για το περιβάλλον.

Η ΕΛΙΞ θα είναι εκεί από τις 19.00 και θα ενημερώνει το κοινό για τις ευκαιρίες εθελοντισμού για το 2009!

Περισσότερες πληροφορίες : www.existenzproductions.com

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ