ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Η Κοινότητα της Σχολής Μωραΐτη (μαθητές, απόφοιτοι, γονείς & καθηγητές) μαζί με Κοινωφελείς Οργανώσεις αφιερώνουν την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 στον άνθρωπο και τις ανθρώπινες αξίες, με στόχο την ανάδειξη του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια, εκθέσεις, ομιλίες, προβολές και παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους,

 

Η είσοδος για το κοινό σε όλες τις δραστηριότητες είναι ελεύθερη.

Η ΕΛΙΞ θα παρουσιάζει τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ενημερώνει για την διαδικασία συμμετοχής σε αυτά. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το έργο μας, από τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και μέσω ενημερωτικού υλικού.

 

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Μωραΐτη προσκαλεί όλους όσοι ενδιαφέρονται, την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015 από τις 10:00 π.μ. έως τις 8:00 μ.μ. στη Σχολή Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου & Παπαναστασίου, Π. Ψυχικό).

(Στην είσοδο της Σχολής Μωραΐτη κάνει στάση το λεωφορείο 653 που ξεκινάει από την Πανόρμου. Επίσης, η κοντινότερη στάση στην Λεωφ. Κηφισίας είναι η "Αγία Βαρβάρα")


Αν ενδιαφέρεστε να στηρίξετε το περίπτερο της ΕΛΙΞ κατά τη διάρκεια της ημέρας, να γνωριστείτε με άλλους εθελοντές τις ΕΛΙΞ και να ενημερώσετε και άλλους για της δράσεις της οργάνωσης, δηλώστε τη συμμετοχή σας στην φόρμα από κάτω για μια από τις ακόλουθες βάρδιες:
1) 10.00 -13.00,
2) 13.00 -16.00,
3) 16.00 - 20.00

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα και θα λάβετε σχετική ενημέρωση:

 

BEINGHUMAN BANNER

 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ