ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Φίλες και φίλοι της ΕΛΙΞ,

Την Πέμπτη 23/5 και ύστερα από απαίτηση πολλών από εσάς στην Βόρεια Ελλάδα, θα είμαστε στην Θεσσαλονίκη για ενημέρωση στις 17:00 στον Πολυχώρο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ (Πτολεμαίων 29Α - Στοά).

Θέλεις να γίνεις ένας από τους χιλιάδες νέους που γυρίζουν τον  κόσμο κάθε καλοκαίρι προσφέροντας εθελοντική εργασία, να ζήσεις για μερικές μέρες σε ένα μακρινό τόπο μαζί με ανθρώπους από όλον τον κόσμο, να γνωρίσεις τους ντόπιους και να γίνεις μέρος της τοπικής κοινότητας, αποκομίζοντας μοναδικές εμπειρίες και φίλους για μια ζωή;

Στην ΕΛΙΞ, από το 1987, ταξιδεύουμε τους Έλληνες σε όλη τη γη και κάθε χρόνο η παγκόσμια συντροφιά μας μεγαλώνει. Με άξονα τον εθελοντισμό και την πολυπολιτισμική συνύπαρξη, συνεχίζουμε και φέτος με προγράμματα σε πάνω από 60 χώρες, για όλες τις ηλικίες.

Έλα να γνωριστούμε και να μιλήσουμε από κοντά για τα προγράμματα που σε ενδιαφέρουν, να μας ρωτήσεις και να σου απαντήσουμε.

Την Πέμπτη 23 Μαΐου μπορείς να μάθεις όλες τις λεπτομέρειες για τα προγράμματα εθελοντικής εργασίας της ΕΛΙΞ στο εξωτερικό αλλά και τον τρόπο που θα συμπληρώσεις την αίτησή σου χωρίς να μπερδευτείς! Σε περιμένουμε στον πολυχώρο ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ (Πτολεμαίων 29Α - Στοά) στις 17:00, για να μιλήσουμε για την ΕΛΙΞ και τα προγράμματα εθελοντισμού ώστε να κάνεις τη σωστή επιλογή, έγκαιρα και αποτελεσματικά.

 

Για την καλύτερη διοργάνωση της συνάντησης, δηλώστε την παρουσία σας συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα.

 

Δείτε την WorkCamp WeekList της ΕΛΙΞ, κάθε εβδομάδα και νέες προτάσεις και ιδέες.

 

Διαβάστε τις εμπειρίες εθελοντών από την συμμετοχή τους σε WorkCamp σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το καλοκαίρι γίνε εθελοντής!

Φιλικά,
Η ομάδα της ΕΛΙΞ

Loading...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ