ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Την Τρίτη 28 Απριλίου στις 15:00 η ομάδα της ΕΛΙΞ στο cafe Dasein (Σολωμού 12 στα Εξάρχεια) θα πραγματοποιήσει συνάντηση με θέμα: "North-South working group: Γιατί να συμμετάσχω σε πρόγραμμα αναπτυσσόμενων χωρών". 

Το πρώτο μέρος θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα για την προετοιμασία όσων θα συμμετάσχετε ή σκέφτεστε να συμμετάσχετε σε πρόγραμμα κάποιας αναπτυσσόμενης χώρας(1,5-2 ώρες).

Θεματικές :
-Εθελοντισμός και community development στις αναπτυσσόμενες χώρες. -Διαπολιτισμική εκπαίδευση.
-Αναζήτηση και προετοιμασία για τη συμμετοχή σε ένα πρόγραμμα εκτός Ευρώπης.

Στο δέυτερο μέρος θα έχουμε κοντά μας ένα εθελοντή μας από τα Chiapas του Μεξικού που εργάζεται εθελοντικά στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών αυτήν την περίοδο να μας μιλήσει για τη δράση της οργάνωσής του και να μας προλογίσει κάποια βιντεάκια σχετικά με την πατρίδα του. 

Στη συνέχεια, τρίτο μέρος, θα προβληθούν τα ταινιάκια αυτά. 

Για την καλύτερη διοργάνωση είναι απαραίτητο να δηλώστε την παρουσία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και σε ποιο μέρος/η της συνάντησης θα συμμετάσχετε.  

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ