ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το Τοπικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 17 και 18 Ιουνίου, στην Πλατεία Αριστοτέλους, το 2ο Φεστιβάλ Νέων με τίτλο: Thesstival 09 - Your Voice.

Για να μας βοηθήσετε στη προώθηση των δράσεών της ΕΛΙΞ από το ενημερωτικό περίπτερο που θα έχουμε κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ επικοινωνήστε άμεσα στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο 210 3825506

Το ΤΟΣΥΝ του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια των προσπαθειών για την προώθηση δράσεων για την εξασφάλιση της ενεργούς συμμετοχής των νέων στην πόλη της Θεσσαλονίκης, διοργανώνει στις 17 και 18 Ιουνίου, το 2ο Φεστιβάλ Νέων της Θεσσαλονίκης με τίτλο Thesstival 09 – YourVoice.  

Οι δράσεις του Thesstival 09 – YourVoiceθα λάβουν χώρα στη Πλατεία Αριστοτέλους από τις 11 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα αποτελείται επιγραμματικά από τις εξής δράσεις: 

Ø       Στήσιμο ενημερωτικών περιπτέρων, τα οποία θα φιλοξενήσουν τους φορείς της πόλης μας, παρέχοντας ενημέρωση στους πολίτες της Θεσσαλονίκης (Δήμος Θεσσαλονίκης, Νομαρχία Θεσσαλονίκης, Περιφέρεια Κ.Μ., ΥΜΑΘ, ΤΟ.ΣΥ.Ν., Ε.ΣΥ.Ν., Επιμελητήρια, Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, ΟΛΘ, ΔΕΘ – Helexpo, Κοινωνικές Οργανώσεις, Εφημερίδες κ.α.)     
Ø       Πάρκο αναψυχής για τους νέους της πόλης μας  (InternetStation, Τοίχος Αναρρίχησης, Paintball κ.α.)
Ø       StreetArt, ForumTheatre, ζωγραφική, παντομίμα κλπ
Ø       Επιδείξεις  Capoeira, ποδήλατα, skateboards
Ø       Συζητήσεις – Panel
Ø       Αφιέρωμα:  Θεσσαλονίκη 1912 – 2012 «100 χρόνια Ελευθερία»
Ø       Θερινός Κινηματογράφο
Ø      Ανοικτή Συναυλία Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Δημήτρη Σταρόβα & Κίτρινα Ποδήλατα για τη λήξη του festival  

Όσοι βρίσκεστε στη Θεσσαλονίκη και μπορείτε να μας βοηθήσετε στο ενημερωτικό περίπτερο που θα έχει η ΕΛΙΞ το διήμερο 17 και 18 Ιουνίου , με σκοπό την προώθηση των δράσεών μας στο ευρύ κοινό, περιμένουμε την άμεση ανταπόκρισή σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.ή στο 210 3825506 (ζητώντας τη Μίνα ή τη Ντόρα), δηλώνοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας!  

Οι βάρδιες για την Τετάρτη 17 και την Πέμπτη 18 Ιουνίου είναι οι 11-14.30, 14.30-18.00 και 18.00-21.30! Η βοήθειά σας θα είναι πολύτιμη! 

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ