ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η ΕΛΙΞ ως μέλος του διεθνούς δικτύου ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations, συμμετέχει από τις 10 έως τις 14 Ιανουαρίου, στη διεθνή συνάντηση που φιλοξενείται από τη Γερμανική οργάνωση IBG, στενό εταίρο της ΕΛΙΞ, με στόχο την προώθηση και ενίσχυση του έργου των μελών του δικτύου της ALLIANCE.

Στη συνάντηση συμμετέχουν 21 διεθνείς οργανώσεις εθελοντισμού, μέλη της ALLIANCE, προερχόμενες από 15 χώρες εκπροσωπούμενες από 44 άτομα, στο Ernsthofen της Γερμανίας.

Το δίκτυο ALLIANCE είναι το μεγαλύτερο δίκτυο οργανώσεων που δραστηριοποιούνται με τον εθελοντισμό στην Ευρώπη. Στα πλαίσια αυτού λειτουργούν πολυάριθμες ομάδες εργασιών και επιτροπών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 90 στελέχη των οργανώσεων μελών του δικτύου, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών πρακτικών και νέων ιδεών και την ενίσχυση και βελτίωση του έργου του δικτύου και των οργανώσεών του.

alliance logo

H ΕΛΙΞ, με εμπειρία 30 ετών σε διεθνή εθελοντικά προγράμματα, έχει αναλάβει τον συντονισμό της μόνιμης ομάδας εργασίας Access for All (A4AWG), που είναι επιφορτισμένη να προάγει την πολιτικές ενσωμάτωσης του δικτύου, εγκεκριμένες από τη Γενική Συνέλευση των μελών σχετικά με την ενίσχυση της ένταξης των εθελοντών που έχουν περιορισμένες ευκαιρίες συμμετοχής στο διεθνές εθελοντικό κίνημα.

Η ΕΛΙΞ, ως συντονίστρια της A4AWG συμμετέχει και στη Διαχειριστική Επιτροπή (Management Committee) του δικτύου. Επίσης, συμβάλλει ενεργά και στο έργο άλλων ομάδων εργασιών και επιτροπών του δικτύου ALLIANCE, όπως την Environmental Sustainability Working Group, την Training Needs Working Group, και την επιτροπή External Relations Committee.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ