ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Έχουμε την τιμή και τη χαρά να ανακοινώσουμε την εκλογή του στελέχους της ΕΛΙΞ, Τηλέμαχου Μπόνη, στη θέση μέλους στο Συμβουλευτικού όργανο για τη Νεολαία του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα επόμενα δυο έτη (2020-2021).

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου των μελών του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας τον Απρίλιο του 2019 στις Βρυξέλλες όπου οι διεθνείς μη κυβερνητικοί οργανισμοί νεολαίας και τα εθνικά συμβούλια νεολαίας εξέλεξαν τους εκπροσώπους τους στο Συμβουλευτικό όργανο για την Νεολαία στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Το Ευρωπαϊκό Φόρουμ Νεολαίας είναι η ευρύτερη πλατφόρμα οργανώσεων νέων στον κόσμο που εκπροσωπούν τη φωνή των νέων στην Ευρώπη. Αγωνίζεται για τα δικαιώματα των νέων σε διεθνείς οργανισμούς όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Συμβούλιο της Ευρώπης και τα Ηνωμένα Έθνη.

Η υποψηφιότητα του Τηλέμαχου συγκέντρωσε την υποστήριξη από 53 οργανώσεις-μέλη με αποτέλεσμα να εκλεγεί δεύτερος. Ο Τηλέμαχος εκπροσωπεί επίσης την ΕΛΙΞ στην Εκτελεστική Επιτροπή του δικτύου ALLIANCE of European Voluntary Organisations με κύριο ρόλο τις εξωτερικές σχέσεις και την εκπροσώπηση του δικτύου.CoE council of europe logo

Μαζί με άλλους 29 νέους που εκλέχθηκαν, ο Τηλέμαχος θα μεταφέρει τη φωνή των νέων στο Συμβούλιο της Ευρώπης, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη πολιτικών που σχετίζονται με τη νεολαία.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης παρέχει ένα μοναδικό σύστημα συνδιαχείρισης το οποίο επιτρέπει στους εκπροσώπους των οργανώσεων νεολαίας να έχουν ισότιμη άποψη με εκπροσώπους των υπουργείων νεολαίας των κρατών μελών του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ