ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την εκλογή του συναδέλφου μας, Τηλέμαχου Μπόνη, μετά από πρόταση της ΕΛΙΞ, στην Εκτελεστική Επιτροπή της Alliance of European Voluntary Service Organisations!

Η ΕΛΙΞ συμμετείχε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του δικτύου της ALLIANCE που φιλοξενήθηκε από την οργάνωση De Amicitia από τις 1-4 Νοεμβρίου, στην πόλη L'Alfàs del Pi, με τη συμμετοχή 44 οργανώσεων/μελών, με πάνω από 65 εκπροσώπους.

Συγχρόνως, την ΕΛΙΞ θα εκπροσωπήσει στο δίκτυο για το 2019 και ο Andres Santiago Jimenez ως συντονιστής της ομάδας εργασίας για την κοινωνική ένταξη ατόμων με λιγότερες ευκαιρίες.

Η ΕΛΙΞ συντονίζει την ομάδα εργασίας από το 2017 συμβάλλοντας στην υποστήριξη των οργανώσεων του δικτύου για την βελτίωση των πρακτικών κοινωνικής ένταξης και την ανάπτυξη σχετικών προγραμμάτων.

Η ΕΛΙΞ είναι ενεργό μέλος του Δικτύου της ALLIANCE από το 1991, στο πλαίσιο της διαχρονικής δέσμευσης και ενεργής συμμετοχής της στα ευρωπαϊκά και διεθνή δίκτυα, καθώς και της εκπροσώπησης της χώρας σε αυτά.

Να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα!

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ