ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Η ΕΛΙΞ ως μέλος του διεθνούς δικτύου ALLIANCE of European Voluntary Service Organisations, συμμετείχε από τις 6 έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2019, στη διεθνή συνάντηση που φιλοξενήθηκε από την οργάνωση EGYESEK, στενό εταίρο της ΕΛΙΞ, με στόχο την προώθηση και ενίσχυση του έργου των μελών του δικτύου της ALLIANCE.

Το δίκτυο ALLIANCE είναι το μεγαλύτερο δίκτυο οργανώσεων που δραστηριοποιούνται με τον εθελοντισμό στην Ευρώπη. Στα πλαίσιο αυτό λειτουργούν πολυάριθμες ομάδες εργασιών και επιτροπών. Φέτος συμμετέχουν πάνω από 90 στελέχη των οργανώσεων μελών του δικτύου, με σκοπό την ανάπτυξη κοινών πρακτικών και νέων ιδεών και την ενίσχυση και βελτίωση του έργου του δικτύου και των οργανωσεων του.

Η ΕΛΙΞ από τον Νοέμβριο του 2018 έχει εκλεγεί στην Εκτελεστική Επιτροπή (Executive Committee) του δικτύου επιφορτισμένη με τον συντονισμό των διεθνών σχέσεων με οργανώσεις όπως το European Youth Forum καθώς και τις σχέσεις με θεσμούς όπως η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Επιπλέον, η ΕΛΙΞ έχει αναλάβει τον συντονισμό της μόνιμης ομάδας εργασίας Access for All (A4AWG), που έχει ως στόχο να να προάγει τις πολιτικές ενσωμάτωσης του δικτύου, εγκεκριμένες από τη Γενική Συνέλευση των μελών σχετικά με την ενίσχυση της ένταξης των εθελοντών που έχουν περιορισμένες ευκαιρίες συμμετοχής στο διεθνές εθελοντικό κίνημα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ