ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Επίσκεψη στα γραφεία της ΕΛΙΞ πραγματοποίησαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του European Youth Forum, της σημαντικότερης πλατφόρμας οργανώσεων νεολαίας στην Ευρώπη.

Την αντιπροσωπεία του YFJ (Youth Forum Jeunesse) υποδέχθηκαν η Διευθύντρια της οργάνωσης, Judith Wunderlich-Antoniou και ο Υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Τηλέμαχος Μπόνη.

 Μεταξύ των πολλών και ενδιαφερόντων θεμάτων που συζητήθηκαν στη συνάντηση τα μέλη του ΔΣ ενημερώθηκαν από τα στελέχη της οργάνωσής μας για το πρόγραμμα «Εκπαίδευση για Ένταξη» που υλοποιεί η ΕΛΙΞ με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO και το οποίο απευθύνεται σε παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες, ηλικίας από 3 έως 17 ετών και στους γονείς τους.

Η ΕΛΙΞ τον Απρίλιο του 2017 παρουσίασε το συνολικό της έργο με πρόσφυγες και μετανάστες στο Council of Members στις Βρυξέλλες.

elix eyf yfj meeting athens june 2018

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ