ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

Τις τελευταίες μέρες η καρδιά του διεθνούς εθελοντισμού χτυπάει στην Αθήνα, μέσα από ένα πλαίσιο συναντήσεων που φιλοξενεί η ΕΛΙΞ μαζί με τους εταίρους της, 95 οργανώσεις από 54 χώρες όλου του κόσμου.

Την Τρίτη 31/10/2017 η ΕΛΙΞ φιλοξενεί το “Open Forum on Freedom of Movement” που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Oasis στη Γλυφάδα.

Το ανοιχτό φόρουμ είναι μια διαρκής διαδικασία διαβούλευσης μεταξύ των σημαντικότερων διεθνών δικτύων εθελοντικών οργανώσεων: Youth of European Nationalities [YEN], Voices of Young Refugees in Europe [VYRE], Phiren Amenca and Alliance of European Voluntary Service Organisations, η οποία αναπτύχθηκε και στο πλαίσιο της λειτουργίας των οργανώσεων μελών κάθε δικτύου, όπου συνολικά αριθμούν περισσότερες από 250 οργανώσεις σε όλο τον κόσμο.

Κατά την διαδικασία αυτή έχουν υλοποιηθεί πλήθος σχετικών δράσεων και έχουν διαμορφωθεί τα ακόλουθα κείμενα:
- IVS POSITION ON FREEDOM OF MOVEMENT,
- RESOLUTION ON KEY ISSUES CONCERNING EUROPEAN YOUTH

 

Στην συνάντηση της Αθήνας η συζήτηση θα είναι σχετικά με τη μετανάστευση και την ελευθερία της μετακίνησης με κύριο στόχο να αναδείξει τις καλές πρακτικές που εφαρμόζονται και την ανάπτυξη συνεργειών για το μέλλον.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ