Η ΕΛΙΞ

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ καλλιεργεί, από το 1987, την εθελοντική συνείδηση και προωθεί την εθελοντική προσφορά. Βασικός της στόχος είναι η συμβολή στην προσωπική ανάπτυξη του ατόμου και η εξέλιξή του ως πολίτη του κόσμου μέσα από την ενεργή συμμετοχή στα κοινά.

Η ΕΛΙΞ πραγματοποιεί διεθνείς δράσεις εθελοντικής συμμετοχής με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση του πολιτισμού και την κοινωνική προσφορά.

Για την πραγματοποίηση των δράσεων της η οργάνωση συνεργάζεται με Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Κρατικούς Φορείς, εταιρίες, Ιδρύματα καθώς και με τοπικούς περιβαλλοντικούς και πολιτιστικούς συλλόγους.

Η ΕΛΙΞ είναι μέλος του διεθνούς δικτύου Alliance of European Voluntary Service Organizations, του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων και του Δικτύου Εθελοντισμός και Περιβάλλον.

Περιγραφή θέσης:
Για τις ανάγκες της οργάνωσης, ζητείται άμεσα βοηθός λογιστή/ταμία για 4ωρη πενθήμερη απασχόληση (ΔΕΥ-ΠΑΡ) με τρίμηνη σύμβαση έργου με δυνατότητες εξέλιξης.

Μεταξύ των αρμοδιοτήτων του θα περιλαμβάνονται:
- Τήρηση ταμείου
- Καταχώρηση δεδομένων σε λογιστικό πρόγραμμα (Epsilon)
- Εξωτερικές εργασίες
- Τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Επιθυμητή προηγούμενη εμπειρία σε λογιστήριο/ταμείο, γνώση χρήσης λογιστικού συστήματος (EPSILON) και καλή γνώση αγγλικών.

Οι μεικτές αποδοχές θα είναι το μεικτό ποσό των 327,23 ευρώ, δηλαδή το πληρωτέο ποσό των 250 ευρώ (θα παρέχεται Απόδειξη Δαπάνης, με παρ/ση 20% και χαρτόσημο 3,6%)

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι που διαθέτουν τα κατάλληλα προσόντα να αποστείλουν αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα καθώς και επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με την ένδειξη στο θέμα του email «Βοηθός Λογιστή/ Ταμίας», μέχρι τις 19 Ιουλίου 2013.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα αξιολογηθούν από την ΕΛΙΞ και θα κληθούν σε συνέντευξη όσοι υποψήφιοι κριθούν ότι πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ