ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ θα υλοποιήσει το πρόγραμμα με τίτλο "Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας" (στο εξής καλουμένου η «Δράση») από 29/06 έως 24/07/2015 στον δήμο Εύοσμου-Κορδελιού και την ευγενική υποστήριξη του ομίλου Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.. 

Το πρόγραμμα στοχεύει στην υποστήριξη παιδιών και νέων με ειδικές ανάγκες, δίνοντας την ευκαιρία να απασχοληθούν σε δημιουργικές δραστηριότητες κατά την καλοκαιρινή περίοδο με την συμβολή ειδικευμένου προσωπικού και την στήριξη διεθνούς ομάδας εκπαιδευμένων εθελοντών.

Η ΕΛΙΞ αναζητά κάποιον που έχει την διάθεση να προσφέρει τόσο στα καθήκοντα του ειδικού βοηθητικού προσωπικού αλλά και συνολικά σε ένα τέτοιο πρόγραμμα εμπλεκόμενος σε όλη την διαδικασία του.

H/Ο Ειδικός Βοηθητικού Προσωπικού θα έχει ως καθήκοντα να:
1. Υποβοηθά τους συμμετέχοντες στις βασικές τους ανάγκες, όπως στη χρήση τουαλέτας, ατομικής υγιεινής, καθαριότητας, αλλαγής ρούχων, σίτισης και γενικά στην αυτοεξυπηρέτησή τους.
 
2. Παρευρίσκεται και προσφέρει τις υπηρεσίες στους συμμετέχοντες κατά τις ώρες λειτουργίας του προγράμματος. Ακολουθεί τις οδηγίες και συνεργάζεται με τον παιδαγωγό / εκπαιδευτικό ειδικής αγωγής και συμμετέχει στο πρόγραμμα που ακολουθείται για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών και νέων και να τα ενθαρρύνει να συμμετέχουν στις διάφορες δραστηριότητες παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου.
 
3. Συνοδεύει καθημερινά το σχολικό λεωφορείο στο πρωινό δρομολόγιο (περίπου 7:30 έως 08:30 το πρωί) και στο μεσημεριανό δρομολόγιο (περίπου 13:30 έως 14:30) και βοηθά στην αποβίβαση και επιβίβαση των παιδιών και νέων στο λεωφορείο.
 
4. Βοηθά την επικοινωνία και επαφή μεταξύ των παιδιών και νέων με τους εθελοντές που υποστηρίζουν το πρόγραμμα.
 
5. Υποστηρίζει την παιδαγωγό του προγράμματος για την δημιουργική απασχόληση ομάδας 20 έως 25 παιδιών και νέων με ειδικές ανάγκες, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα από τις 29 Ιουνίου έως τις 24 Ιουλίου 2015 (20 εργάσιμες ημέρες), από τις 8:30 έως τις 13:30 καθημερινά ΔΕΥ-ΠΑΡ, με τη σύμπραξη εθελοντών της ΕΛΙΞ από το εξωτερικό και την Ελλάδα.

 

Οι δραστηριότητες στις οποίες θα απασχοληθούν τα παιδιά και οι νέοι, θα περιλαμβάνουν:

- Ομαδικά παιχνίδια
- Αθλητισμό
- Χειροτεχνίες, κατασκευές και ζωγραφική
- Θεατρικό παιχνίδι
- Περιβαλλοντική εκπαίδευση
- Βιωματικές δραστηριότητες
- κ.α.

 

6. Συμμετέχει στη συνάντηση εκπαίδευσης – ενημέρωσης των εθελοντών που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα στο χώρο διεξαγωγής της Δράσης την Κυριακή, 28 Ιουνίου 2015.
 
7. Φροντίζει ώστε η Εργασία να εντάσσεται αρμονικά στη Δράση και να έχει την απαιτούμενη πληρότητα και ενότητα.

 

8. Εργάζεται μαζί με την ομάδα, επιδεικνύοντας την ανάλογη επιμέλεια και καλή πίστη κατά την εκτέλεση του έργου που αναλαμβάνει και τις εκάστοτε οδηγίες για το πρόγραμμα.

 

Αποστείλετε άμεσα το Βιογραφικό σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 6948001893.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ