ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Η «ΕΛΙΞ - Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας», αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, στο συμμετέχει ως εταίρος στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Quality play-based learning and non-formal education, enhanced psychosocial wellbeing and positive integration for refugee children aged 3–17 years in Greece”, με χρηματοδότηση από τον διεθνή οργανισμό UNICEF και την Εκκλησία της Σουηδίας και σε συνεργασία με τον Φινλανδικό οργανισμό Finn Church Aid και την Teachers without Borders (TwB) έως τον Ιούνιο του 2017 και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν προσφορές για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης που θα χρησιμοποιηθεί για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που θα αναπτυχθούν στην Αττική και την Κεντρική Μακεδονία.

Η παρούσα εγκρίθηκε δυνάμει της απόφασης που λήφθηκε από το Δ.Σ της «ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας», το οποίο συγκλήθηκε νόμιμα σε συνεδρίαση που έλαβε χώρα την 24η Φεβρουαρίου 2017. Η ως άνω απόφαση καταχωρήθηκε νόμιμα στο σχετικό βιβλίο πρακτικών.

Αποστολή προσφορών μέχρι την Παρασκευή 7 Απριλίου 2017 και ώρα 14:00 στην ταχυδρομική διεύθυνση Βερανζέρου 15, 10677, Αθήνα, με την ένδειξη «Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την προμήθεια ειδών γραφικής ύλης στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος “Quality play-based learning and non-formal education, enhanced psychosocial wellbeing and positive integration for refugee children aged 3–17 years in Greece”»

Υπεύθυνη επικοινωνίας: Ιλιάδα Κουμούτση, 2103825506, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επιλέξτε εδώ για να κατεβάσετε όλο το κείμενο της Προκύρηξης.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ