ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Η ΕΛΙΞ αναζητεί Παιδαγωγούς Καλοκαιρινών Προγραμμάτων – WorkCamps – εξειδικευμένο προσωπικό - για προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών που θα διεξαχθούν τον Ιούλιο 2018 και απευθύνονται σε 360 παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών καθώς και σε περίπου 40 παιδιά και νέους με αναπηρίες, στο Θριάσιο Πεδίο.

Η ΕΛΙΞ διοργανώνει και φέτος, όπως κάθε χρόνο από το 1987, 12 Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας (μικρής διάρκειας) - WorkCamps - στην Ελλάδα, στα οποία περισσότεροι από 140 Έλληνες και ξένοι εθελοντές, προσφέρουν εθελοντική εργασία σε κοινωνικά προγράμματα με στόχο την στήριξη ευπαθών ομάδων που στην περίοδο της κρίσης αντιμετωπίζουν έντονα προβλήματα. 

Στόχος μας είναι η υποστήριξη οικογενειών που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προσφέροντας στα παιδιά τους την δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με την συμβολή ομάδων εθελοντών από όλον τον κόσμο και των παιδαγωγών της ΕΛΙΞ.

Περισσότερα για τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας της ΕΛΙΞ για το 2018 μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Θέση: Παιδαγωγός/εμψυχωτής
Κωδικός: ELIXWorkcamps-PED

Διάρκεια: από τα τέλη Ιουνίου 2018 έως τα τέλη Ιουλίου2018
Τύπος απασχόλησης: Πλήρης απασχόλησης
Τοποθεσία: Αττική (Θριάσιο Πεδίου)

Σκοπός
Σχεδιασμό και παράδοση δραστηριοτήτων παιδαγωγικού και ψυχαγωγικού χαρακτήρα στα παιδιά ηλικίας 6-12

Καθήκοντα και ευθύνες
Οι ευθύνες θα περιλαμβάνουν, αλλά δεν θα περιορίζονται απαραίτητα, τα εξής:
- Εφαρμογή εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων (ομαδικά παιχνίδια, χειροτεχνίες, κατασκευές και ζωγραφική,θεατρικό παιχνίδι, κινητικά παιχνίδια και αθλητισμό, περιβαλλοντική εκπαίδευση)
- Παροχή ευκαιρίας στα παιδιά να αναπτύξουν την προσωπικότητά τους, επιδιώκοντας συνεχώς να ενισχύσουν την αυτενέργεια και την αυτοπεποίθησή τους.
- Ετοιμασία των οποιοδήποτε αναφορών.
- Προετοιμασία αιτήσεων προμήθειας για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες (χαρτικά, εκπαιδευτικό υλικό κ.λπ.).
- Συνεργασία με τον Συντονιστή Πεδίου και τα άλλα μέλη της ομάδας έργου.

Προσόντα & βασικές ικανότητες
- Πτυχίο Εκπαίδευσης, Παιδαγωγικής, Ψυχολογίας ή σχετικού τομέα
- Θα ληφθεί υπόψη η σχετική εμπειρία, ιδίως με παιδιά ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων ηλικίας 5-12 ετών
- Καλή γραπτή και προφορική γνώση της αγγλικής γλώσσας
- Καλή χρήση του Microsoft Office
- Καλή επικοινωνία και διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα εργασίας σε μια πολυπολιτισμική ομάδα
- Ικανότητα να εργάζονται υπό πίεση και να αναλαμβάνουν πρωτοβουλία, ικανότητα να οργανώνουν και να εποπτεύουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες, δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων
- Ικανότητα δημιουργίας και διατήρησης καλών εργασιακών σχέσεων σε πολυεθνικό, πολυπολιτισμικό και πολυεπιστημονικό περιβάλλον

Γενικές Ικανότητες για τον ρόλο
Συμπεριφορές και Αξίες στην πράξη:

Ευθύνη:
- Διατηρεί την ευθύνη για την λήψη αποφάσεων, για την σωστή διαχείριση των πόρων, για την επίτευξη και τους στόχους της ΕΛΙΞ
- Κρατάει την ομάδα και τους εταίρους υπόλογους ώστε να εκπληρώνουν τις ευθύνες τους, δίνοντας τους την ελευθερία να παραδίδουν την δουλειά τους με τον καλύτερο τρόπο που κρίνουν εκείνοι κατάλληλο, παρέχοντας ταυτόχρονα την αναγκαία εξέλιξη για την βελτίωση των επιδόσεων και την εφαρμογή των κατάλληλων συνεπειών όταν δεν επιτευχθούν τα αποτελέσματα.

Φιλοδοξία:
- Ορίζει φιλόδοξους και προκλητικούς στόχους για τον εαυτό του και την ομάδα του, αναλαμβάνει την ευθύνη για την προσωπική τους ανάπτυξη και ενθαρρύνει την ομάδα να κάνει το ίδιο.
- Ενστερνίζεται όραμα της ΕΛΙΞ, εμπλέκεται σε αυτό και δίνει κίνητρα στην ομάδα.
- Ευδοκιμεί σε ένα συναρπαστικό και γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον εργασίας.

Συνεργασία:

- Δημιουργεί και διατηρεί αποτελεσματικές σχέσεις με εσωτερικούς και εξωτερικούς φορείς.
- Δίνει αξία στην διαφορετικότητα και την βλέπει ως πηγή ανταγωνιστικής δύναμης.
- Είναι προσβάσιμος, καλός ακροατής και εύκολος στην συνεννόηση.

Δημιουργικότητα:

- Αναπτύσσει και ενθαρρύνει νέες και καινοτόμες λύσεις
- Είναι πρόθυμος να αναλάβει πειθαρχικούς κινδύνους

Ακεραιότητα:
- Αναπτύσσει και ενθαρρύνει τις ανοικτές διαδικασίες και τη διαφάνεια ενώ παράλληλα διαθέτει υψηλά επίπεδα ακεραιότητας.

Ακούγεται ενδιαφέρον;
Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα και να υποβάλουν το βιογραφικό τους (όχι μεγαλύτερο των 4 σελίδων) για την θέση στην ΕΛΙΞ έως την Δευτέρα, 4 Ιουνίου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ο κωδικός της προκήρυξης θέσης "ELIXWorkcamps-PED" και το πλήρες όνομα του αιτούντα πρέπει να αναφέρονται στη γραμμή θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ρήτρα αποποίησης ευθύνης: Η παραπάνω περιγραφή θέσης δεν αποτελεί διεξοδικό κατάλογο καθηκόντων, υποχρεώσεων, δεξιοτήτων, ικανοτήτων και υποχρεώσεων της τελικής θέσης εργασίας.

Σε συνέντευξη για την θέση θα κληθούν μόνο επικρατέστεροι υποψήφιοι από την διαδικασία διαλογής βιογραφικών.

...Closed form...

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ