Η ΕΛΙΞ

Η Οργάνωση "Science United Project" στοχεύει, με υπεύθυνο τρόπο, στην παροχή επιστημονικής εκπαίδευσης σε παιδιά προσφύγων και μεταναστών, τα οποία δεν έχουν άμεση πρόσβαση στο εκπαιδευτικό σύστημα. Το Science United Project αξιοποιεί τα εργαλεία της σύγχρονης παιδαγωγικής για να υποστηρίξει τους δασκάλους να διδάξουν επιστημονικές μεθόδους με βιωματικό τρόπο, μία προσέγγιση ιδανική για αυτά τα παιδιά ώστε να εξασκήσουν τις δεξιότητες τους στην επίλυση προβλημάτων, να αποκτήσουν νέες γλώσσες επικοινωνίας, να αναπτύξουν τις κοινωνικές και συναισθηματικές ικανότητες τους. Για την επίτευξη αυτών των στόχων και τον ιδανικό σχεδιασμό των μαθημάτων, οι δράσεις του S.U.P. παρέχουν ασφαλή υλικά και οργάνωση στους εκπαιδευτικούς, όπως ειδικά εργαστήρια, εκπαιδευτικό υλικό, kits κλπ.

2019 - σήμερα : Εργαστήρια Science United Project στα Εκπαιδευτικά Κέντρα της ΕΛΙΞ (Άγιος Παντελεήμονας, Ελαιώνας, Πατησίων, Κόρινθος, Ελευσίνα, Μικρός Κόσμος, Καλαμάτα)

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ