ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση - All Children in Education (ACE Project)" σε συνεργασία με την UNICEF και τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΛΙΞ ξεκινάει τη δράση της στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής (Πειραιάς, Κερατσίνι, Κορυδαλλός, Πέραμα, Νίκαια, Αιγάλεω, Περιστέρι, Χαιδάρι, Ίλιον, Πετρούπολη, Ανθούπολη, Ελευσίνα, Μάνδρα, Λιόσια, Αχαρνές, Ασπρόπυργος) ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα της Πελοποννήσου.

Στόχος μας είναι να υποστηριχτούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών μέσω της δικτύωσης και της στήριξης φορέων, δήμων, σχολείων, εκπαιδευτικων της τυπικής και μη τυπικής εκπαίδευσης, ξενώνων αλλά και μεμονωμένα παιδιων και οικογένειων στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής παρέχοντας:

  • Εξ αποστάσεως μαθήματα γλωσσικού και επιστημονικού γραμματισμού
  • Διά ζώσης προγράμματα και εργαστήρια ήπιων δεξιοτήτων
  • Υποστήριξη της φοίτησης στο δημόσιο σχολείο
  • Ενίσχυση και επιμόρφωση των επαγγελματιών που εργάζονται με παιδιά που μετακινούνται
  • Εργαστήρια γονέων

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω Τηλ/WhatsApp: 6906844363 ή μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  

Μάθετε περισσότερα για το ACE Project.

Το Πρόγραμμα "Όλα τα παιδιά στην Εκπαίδευση" υλοποιείται από την ΕΛΙΞ με τη στήριξη της UNICEF και τη συγχρηματοδότηση της Ε.Ε.

The Project "All Children in Education (ACE) is implemented by ELIX with support from UNICEF and is co-funded by the European Union.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ