ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης και εκπαίδευσης των μαθητών του προγράμματος "Όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση - All Children in Education (ACE Project)", η ΕΛΙΞ αναζητεί έναν/μία (1) εκπαιδευτικό Δημοτικής Εκπαίδευσης/Ελληνικών και έναν/μία 1 εκπαιδευτικό Mαθηματικών/Φυσικών Επιστημών, ώστε να εργαστούν στην Δομή Φιλοξενίας της Ελευσίνας, στην οποία διαμένουν παιδιά από την Ουκρανία.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δύο αυτές θέσεις εργασίας, μπορείτε να βρείτε εδώ:

Εκπαιδευτικός Δημοτικής Εκπαίδευσης/ Ελληνικών 

Εκπαιδευτικός Μαθηματικών/ Φυσικών Επιστημών

Στην Οργάνωση μας, το κάθε νέο μέλος της Ομάδας συμμετέχει ισότιμα σε μία ομάδα ειδικά καταρτισμένων επιστημόνων, οι οποίοι δέχονται συνεχή εκπαίδευση στο αντικείμενο τους και επάνω στο πεδίο. Η εκπαίδευση του προσωπικού υπερβαίνει τα όρια μίας απλής μέριμνας για τον εργαζόμενο, δείχνει πραγματική φροντίδα για αυτόν και διάθεση για εξέλιξη, μέσα φυσικά από το πλαίσιο λειτουργίας της ΕΛΙΞ. Ένα υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, παρέχει στους νέους συναδέλφους τη δυνατότητα για βέλτιστη κατανόηση των διαδικασιών και των στόχων της Οργάνωσης, καθώς και του εκάστοτε προγράμματος. Του δίνει επίσης χρήσιμα εφόδια και δεξιότητες, ώστε να ανταποκρίνεται στα εκάστοτε καθήκοντα του.

Στη σημερινή ευμετάβλητη και ανταγωνιστική αγορά εργασίας, η συνεχής εκπαίδευση και εξειδίκευση του εκπαιδευτικού προσωπικού αποκτά μεγάλη σημασία, καθώς τους βοηθά να μένουν ενημερωμένοι για το ρόλο τους και να σημειώνουν πρόοδο στην καριέρα τους. Πρόκειται επίσης για μία εξέλιξη που επιδρά θετικά στην κουλτούρα της εταιρείας, βελτιώνει την εργασιακή ικανοποίηση, δέσμευση και διατήρηση του θετικού κλίματος. Ταυτόχρονα, με αυτόν τον τρόπο ένας οργανισμός βελτιώνει τον κύκλο εργασιών και αυξάνει την απόδοση της επένδυσης σε ανθρώπινο δυναμικό.

Η ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας έχει ως ακλόνητο πυλώνα λειτουργίας την κοινωνική συνοχή και σε αυτό το πλαίσιο υλοποιεί πλειάδα κοινωνικών προγραμμάτων που ως στόχο έχουν την στήριξη ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού. Το προσωπικό της Οργάνωσης είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, κάτι που αποτελεί μία ιδιότητα την οποία αναζητούμε σε νέους συναδέλφους και συνεργάτες. Ταυτόχρονα, το εργασιακό περιβάλλον της ΕΛΙΞ επαίρεται για την πολυσυλλεκτικότητα του και παντελή έλλειψη διακρίσεων, σε θέματα όπως ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου.

Η συνεχής κατάρτιση του προσωπικού επηρεάζει με τον καλύτερο τρόπο τα τεκταινόμενα μέσα στην οργάνωση μας. Η ανάπτυξη του εργαζομένου βασίζεται στους στόχους του, στους τομείς βελτίωσης του, καθώς και στις ευκαιρίες που δίνει η ΕΛΙΞ για την επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη του.

Tο Πρόγραμμα «Όλα τα Παιδιά στην Εκπαίδευση», είναι μια πρωτοβουλία της UNICEF σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με σειρά εταίρων μεταξύ των οποίων και η ΕΛΙΞ, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ