ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Ξεκίνησε με επιτυχία την Κυριακή 3/7/16 η εκπαίδευση - Creative Facilitation Training - που οργανώνει η ΕΛΙΞ σε συνεργασία με δύο εκπαιδευτές της PYE (Partnerships for Youth Empowerment). Η εκπαιδευτική διαδικασία αυτή υλοποιείτε με την υποστήριξη του Tides Foundation.

Οι παιδαγωγοί, ψυχολόγοι και κοινωνικοί λειτουργοί που παρακολουθούν την εκπαίδευση θα συμμετέχουν στα προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης και ενδυνάμωσης που θα υλοποιήσει αυτή την χρονιά η ΕΛΙΞ και αφορούν παιδιά ηλικίας 6-12 ετών.

 

Στόχος είναι η ενδυνάμωση των παιδιών που συμμετέχουν μέσα από ένα πλέγμα δημιουργικών δράσεων με βάση το πρόγραμμα “Διακοπές στο Σχολείο” που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί η ΕΛΙΞ τα τελευταία 5 χρόνια.Tides foundation support ELIX

Επιπλέον έμφαση δίνετε στην ενσωμάτωση και την ενδυνάμωση ευάλωτων πληθυσμών παιδιών που έχουν κυρίως μεταναστευτικό ιστορικό με στόχο την ομαλή την ουσιαστική τους ενεργοποίηση ως παιδιά μέσα από δραστηριότητες όπως το παιχνίδι και η δημιουργικότητα.

Τα εκπαιδευμένα αυτά πρώτα στελέχη θα λειτουργήσουν πολλαπλασιαστικά, καθώς θα γίνουν οι ίδιοι εκπαιδευτές για τους μελλοντικούς συνεργάτες της ΕΛΙΞ.

Η εκπαίδευση των συμμετεχόντων θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 8/7 με το ολοκλήρωση και ενός εβδομαδιαίου κύκλου πρακτικής εφαρμογής της εκπαίδευσης αυτής.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ