ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Αγαπητοί μαθητές, ελπίζουμε το μήνυμά μας σας βρίσκει σε καλή διάθεση και υγεία.
Προς το παρόν το εκπαιδευτικό προσωπικό της ΕΛΙΞ δεν μπορεί να συνεχίσει τα μαθήματα μέσα στην τάξη και για αυτό δημιουργήσαμε ορισμένα διαδικτυακά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να επικοινωνήσετε με τους δασκάλους σας και να διατηρήσετε την επαφή με τη μάθηση.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο και να βρείτε φωνητικά και οπτικά επεισόδια και μηνύματα με διάλογους, εργασίες και οδηγίες, ασκήσεις, παραμύθια, μουσική, εκπαιδευτικά παιχνίδια και άλλες ανακοινώσεις. Χρησιμοποιώντας αυτά τα εργαλεία, μπορείτε να συνεχίσετε να μαθαίνετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της καραντίνας. Επισκεφθείτε τον κόμβο κάθε εβδομάδα για να βρείτε νέο υλικό εδώ.

Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε στην αντίστοιχη ομάδα του Facebook εδώ: για το Εκπαιδευτικό κέντρο Ελαιώνα και για το Εκπαιδευτικό κέντρο Πατησίων.

Για να βρείτε την λίστα με όλα τα μαθήματα, σε podcast, πατήστε εδώ.

Τα εργαλεία αυτά δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος "Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά και ενήλικες, πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα" που υλοποιούμε με την υποστήριξη της UNICEF, του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) και της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης και Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ (DG HOME).

elix, iom, unicef, eu

These tools were created in the framework of the programme "The Learning for Integration Project: Quality Learning and Non-Formal Education for Refugee and Migrant Children and Adults in Greece" with the support of UNICEF, International Organization for Migration (IOM) and DG Migration and Home Affairs of EC (DG HOME).

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ