ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΕΡΓΟ

«Εργαστήριο με τίτλο «Διδασκαλία της Ελληνικής σε πρόσφυγες και βιωματικές δραστηριότητες ενδυνάμωσης» διοργανώνει η ΕΛΙΞ με εκπαιδεύτρια την κ. Ειρήνη Παθιάκη.

Στο Εργαστήριο θα παρουσιαστούν οι καινοτόμες μέθοδοι και πιο συγκεκριμένα η διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης γλώσσας που εφαρμόζει η ΕΛΙΞ στο πρόγραμμα «Εκπαίδευση για την Ένταξη: Ποιοτική μάθηση και μη τυπική εκπαίδευση για παιδιά, πρόσφυγες και μετανάστες στην Ελλάδα» που υλοποιεί στην Αττική με την υποστήριξη της UNICEF και τη χρηματοδότηση της DG ECHO.

Στόχος του εργαστηριου ειναι να διερευνηθουν διδακτικες προσεγγισεις και εκπαιδευτικες δραστηριότητες για την αναπτυξη γλωσσικων και κοινωνικων δεξιοτήτων.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου, από τις 14:00 έως τις 17:00, στο "P^2 multispace" της ΕΛΙΞ στην οδό Πατησίων 20-22, στον 2ο όροφο.

Για την εγγραφή σας στο Εργαστήριο παρακαλούμε να συμπληρώσετε την σχετική google form που θα βρείτε παρακάτω.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ