ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Το “Let the youth play the lead” ήταν το πρώτο πρόγραμμα Erasmus+ που συμμετείχα και το πρώτο ταξίδι που έκανα μόνη μου στο εξωτερικό με την ΕΛΙΞ!

Μόλις έφτασα στο Montendre με το τραίνο, την πόλη που θα γινόταν το πρόγραμμα, βρέθηκα τυχαία με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και θα μπορούσα να πω πως από την αρχή το κλίμα ήταν απόλυτα ομαδικό.

 

Θα μου μείνουν αξέχαστα τα παιχνίδια που παίζαμε κάθε βράδυ, το karaoke night στην πόλη που όπως μας είπαν οι μόνιμοι εθελοντές εκεί οι ντόπιοι το παίρναν πολυυυύ σοβαρά, όλα τα παιδιά που θα μου λείψουν και ελπίζω να βρεθούμε κάποτε ξανά μαζί και το σεμινάριο σχετικά με το θέατρο που με τις «δασκάλες» γίναμε ένας μικρός θίασος και ανεβάζαμε κάθε erasmus plus logo 2μέρα μικρά θεατρικά βασισμένα στις τεχνικές που μας έδειχναν.

Πέρα από την διασκέδαση είχαμε και τα καθήκοντα μας στο σπίτι που μας φιλοξενούσε που σε καμιά περίπτωση δεν ήταν κουραστικά

Στο πρόγραμμα βελτίωσα τις επικοινωνιακές μου δεξιότητες στα αγγλικά και «έλυσα» την γλώσσα μου, έκανα φίλους και είδα μια πόλη που ίσως να μην επισκεπτόμουν ποτέ αν βρισκόμουν στην Γαλλία!

Νεφέλη Θ.

ΥΓ. Αν ποτέ βρεθείτε στο Maison De Bateleur στο Montendre δώστε πολλά χάδια στον γάτο του σπιτιού Socrate!

tc-france-youth-lead-2017-1
tc-france-youth-lead-2017-2
tc-france-youth-lead-2017-3
tc-france-youth-lead-2017-4
tc-france-youth-lead-2017-5
 • tc-france-youth-lead-2017-1
 • tc-france-youth-lead-2017-2
 • tc-france-youth-lead-2017-3
 • tc-france-youth-lead-2017-4
 • tc-france-youth-lead-2017-5
 • Σχετικά Άρθρα

  Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
  Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

  Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
  Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ