ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος στο πλαίσιο του Erasmus+, καθώς και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "MnM’s: Media and Migration", που διοργανώνεται από την οργάνωση JAVVA του Βελγίου, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 26 Αυγούστου 2019 στις Βρυξέλλες.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Creating another world" διάρκειας 14 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Solidarites Jeunesses, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 17 Αυγούστου 2019 στην νότια Γαλλία μεταξύ Nîmes και το Μονπελιέ.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Act as you can" διάρκειας 10 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 5 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου 2019 στην Γαλλία στην περιοχή Gironde, Nouvelle Aquitaine.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Volunteering, a tool for social inclusion and active participation of asylum seekers in the local community”, που διοργανώνεται από την οργάνωση Compagnons Bâtisseurs (CBB) του Βελγίου, αναζητά 1 συμμετέχοντα/ συμμετέχουσα ηλικίας 18+ προκειμένου να λάβει μέρος.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο "AGENTS OF CHANGE", που διοργανώνεται από την οργάνωση INEX-SDA της Τσεχίας, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Let the Youth Play the Lead”, που διοργανώνεται από την οργάνωση Solidarités Jeunesses της Γαλλίας σε συνεργασία με την Association Maison des Bateleurs, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος εκπαιδευτικού σεμιναρίου “Young Activists for Peace and a World We Want. Training, Evaluation and Planning Seminar for Youth Workers”, αναζητά 2 άτομα ηλικίας 18+, που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργανώνεται από τις 30 Οκτωβρίου έως τις 5 Νοεμβρίου 2018 στο Βερολίνο και συγχρηματοδοτείται από το Erasmus+.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Mountain Wonders II from Product Transformation to Social Transformation" διάρκειας 3 εβδομάδων, που φιλοξενείται από τις οργανώσεις “Solidarités Jeunesses” και Les Villages des Jeunes, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 22 Οκτωβρίου (ημέρα άφιξης) έως τις 11 Νοεμβρίου (ημέρα αναχώρησης) 2018 στο κέντρο “Faï”, μια φάρμα στην καρδιά των γαλλικών Άλπεων, σε μια πανέμορφη περιοχή 3 χλμ. από το χωριό Saix και 30 χλμ. από την πόλη Gap της Γαλλίας.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ