ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Προτάσεις Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Εκπαίδευσης

Στην σελίδα αυτή η ΕΛΙΞ παρουσιάζει τις προτάσεις της για προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τα οποία συντονίζει ή συμμετέχει ως εταίρος στο πλαίσιο του Erasmus+, καθώς και άλλων χρηματοδοτικών εργαλείων.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Melting Potes: Imm-agination" διάρκειας 10 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Solidarites Jeunesses, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 26 Αυγούστου 2019 στη Νοτιοανατολική Γαλλία, στο Vaunières.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Heart4Art 3" διάρκειας 9 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση De Amicitia, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 24 Αυγούστου 2019 στη Ανδαλουσία, στο χωριό Villanueva de Algaidas.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "MnM’s: Media and Migration", που διοργανώνεται από την οργάνωση JAVVA του Βελγίου, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 26 Αυγούστου 2019 στις Βρυξέλλες.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Creating another world" διάρκειας 14 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Solidarites Jeunesses, αναζητά 4 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 17 Αυγούστου 2019 στην νότια Γαλλία μεταξύ Nîmes και το Μονπελιέ.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του προγράμματος ανταλλαγής νέων με τίτλο "Act as you can" διάρκειας 10 ημερών, που φιλοξενείται από την οργάνωση Concordia, αναζητά 5 συμμετέχοντες ηλικίας 18 έως 30 ετών και έναν/μια αρχηγό ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως τις 19 Αυγούστου 2019 στην Γαλλία στην περιοχή Gironde, Nouvelle Aquitaine.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Volunteering, a tool for social inclusion and active participation of asylum seekers in the local community”, που διοργανώνεται από την οργάνωση Compagnons Bâtisseurs (CBB) του Βελγίου, αναζητά 1 συμμετέχοντα/ συμμετέχουσα ηλικίας 18+ προκειμένου να λάβει μέρος.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο "AGENTS OF CHANGE", που διοργανώνεται από την οργάνωση INEX-SDA της Τσεχίας, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η ΕΛΙΞ, εταίρος του εκπαιδευτικού προγράμματος με τίτλο “Let the Youth Play the Lead”, που διοργανώνεται από την οργάνωση Solidarités Jeunesses της Γαλλίας σε συνεργασία με την Association Maison des Bateleurs, αναζητά 2 συμμετέχοντες ηλικίας 18+ προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ