ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Την Τρίτη 5 Μαΐου ξεκίνησε το πρόγραμμα ανταλλαγής νέων με τίτλο “Sports to Youth” που οργανώνει η ΕΛΙΞ με την στήριξη του Ιδρύματος Νεολαίας και δια βίου μάθησης στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ και θα διαρκέσει μέχρι τις 13 Μαΐου.

Η ανταλλαγή πραγματοποιείται στην Αρχαία Ολυμπία και συμμετέχουν νέοι και νέες από την Ιταλία, Ισπανία, Τουρκία, Εσθονία και Ελλάδα.

 

Μέσα από τις σχεδιασμένες δραστηριότητες, στόχος μας είναι να ενθαρρύνουμε τους νέους να συμμετέχουν ενεργά και να προωθήσουμε τις έννοιες του ευ αγωνίζεσθε, της συνεργασίας και της ευγενούς άμιλλας.

Μέσω της βιωματικής μάθησης, και σε συμφωνία με τις αρχές της μη τυπικής εκπαίδευσης, θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να προωθήσουμε την έννοια της κοινωνικής ένταξης όλων των ατόμων ανεξαρτήτου φύλου, φυλής, χρώματος κτλ.

Ο αθλητισμός μπορεί να βοηθήσει στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης αλλά είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος για τα άτομα να βελτιώσουν σημαντικές κοινωνικές δεξιότητες.

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ