ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Early Childhood Education

Οι εγγραφές συνεχίζονται στο Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΕΛΙΞ στην Αθήνα (Οδός Πατησίων 20-22, 4ος όροφος).

Ακολουθεί το πρόγραμμα του κέντρου και τα στοιχεία επικοινωνίας σχετικά με τα μαθήματα και τις εγγραφές.

Το πρόγραμμα ACE απευθύνεται σε παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες ηλικίας 4 έως 17 ετών και προσφέρει μαθήματα ελληνικής και αγγλικής γλώσσας, μαθηματικών και φυσικών επιστημών, ενισχυτικής διδασκαλίας και ψυχοκοινωνικές δραστηριότητες.

2023.10 Patision Schedule

Για εγγραφές και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με την Υπεύθυνη του κέντρου: Βάνα Σταυρίδη μέσω τηλ. 210-3810445 ή WhatsApp: 690 879 2823. Το Κέντρο Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης βρίσκεται στην οδό Πατησίων 20-22, Ομόνοια.

Το εκπαιδευτικό κέντρο της οδού Πατησίων αποτελεί ένα από τα τρία Κέντρα Μελέτης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΕΛΙΞ-Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας και στο πλαίσιο του Προγράμματος " Όλα τα παιδιά στην Εκπαίδευση – All Children in Education ACE Project". Το πρόγραμμα αυτό βασίζεται στην προηγούμενη εμπειρία της Οργάνωσης μας σε αντίστοιχα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, έχει δε ως σκοπό να διασφαλίσει την υποστήριξη όλων των παιδιών, προσφυγικού και μεταναστευτικού υποβάθρου, στην επίσημη ελληνική εκπαίδευση, εκμηδενίζοντας έτσι το φαινόμενο της σχολικής διαρροής.

Το πρόγραμμα "All Children in Education – Όλα τα παιδιά στην Εκπαίδευση" είναι μια πρωτοβουλία της UNICEF σε συνεργασία με το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με σειρά εταίρων μεταξύ των οποίων και η ΕΛΙΞ, με συγχρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2021 και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία για 3η συνεχόμενη χρονιά. 

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ