ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Στο πλαίσιο του προγράμματος "Όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση - All Children in Education (ACE Project)" σε συνεργασία με την UNICEF και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η ΕΛΙΞ υποστηρίζει φορείς και δήμους στην περιφέρεια Πελοποννήσου, παρέχοντας:

  • Εξ αποστάσεως μαθήματα γλωσσικού και επιστημονικού γραμματισμού
  • Διά ζώσης προγράμματα και εργαστήρια ήπιων δεξιοτήτων
  • Υποστήριξη της φοίτησης στο δημόσιο σχολείο
  • Ενίσχυση και επιμόρφωση των επαγγελματιών που εργάζονται με παιδιά που μετακινούνται
  • Εργαστήρια γονέων

Η ΕΛΙΞ εκφράζει τις ευχαριστίες της προς την Αναπτυξιακή Πάρνωνα στην Τρίπολη, την Κίνηση Υπεράσπισης Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών, την ΑΜΚΕ Palyanytsya και την ΑΜΚΕ Co2gether στην Πάτρα, το ‘Fronti ZW’ Κοινωνικό Φροντιστήριο απόρων παιδιών Μεσσηνίας & την KOSMOS Ε.ΠΑ Κοιν.Σ.Επ. στην Καλαμάτα, και την πρόεδρο του ΣΚΛΕ Δυτικής Ελλάδος.

Οι εν λόγω ευχαριστίες σχετίζονται μεταξύ άλλων για το έργο που παρέχουν οι ανωτέρω στο πεδίο, με την σημαντική και πολύπλευρη προσφορά τους προς τον προσφυγικό και μεταναστευτικό πληθυσμό των αντίστοιχων περιοχών, αλλά και για την πολύτιμη υποστήριξη τους στην προσπάθεια της ΕΛΙΞ να εντοπίσει μαθητές προσφυγικού-μεταναστευτικού υποβάθρου 4-17 ετών, στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου, έτσι ώστε να υποστηριχτούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι εκπαιδευτικές ανάγκες των παιδιών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Όλα τα παιδιά στην εκπαίδευση» - “All Children in Education (ACE)” το οποίο υποστηρίζεται από τη UNICEF και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ