ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΡΓΟ

Οι μαθητές/ριές μας από το ΚΜΔΑ στην Κόρινθο επισκέφθηκαν τον Οκτώβριο το Καλλιμάρμαρο και συμμετείχαν σε αθλητικές δραστηριότητες και δράσεις που διοργάνωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Οι πιο μικροί/ές από τους/τις μαθητές/τριες επισκέφτηκαν την ίδια μέρα τη Φάρμα Φλέσσα.

Η σχολική χρονιά ξεκινάει πολύ δυναμικά με δύο υπέροχες εκδρομές για τους μαθητές μας!

Τα μεγαλύτερα παιδιά μας μαζί με παιδιά του 8ου δημοτικού σχολείου Κορίνθου επισκέφτηκαν το Καλλιμάρμαρο Στάδιο, στο οποίο τους υποδέχτηκε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Μαθητές και μαθήτριες ξεναγήθηκαν στο χώρο του Σταδίου και συμμετείχαν σε αθλήματα ανοιχτού στίβου.

Από την άλλη, τα μικρότερα παιδιά του νηπιαγωγείου μαζί με τα παιδιά του 16ου νηπιαγωγείου Κορίνθου ξεναγήθηκαν στη Φάρμα Φλέσσα στο Χιλιομόδι Κορινθίας. Η Φάρμα Φλέσσα αποτελεί πρότυπη προβατοτροφική μονάδα φυλής Χίου, ειδικεύεται δε στην πώληση βελτιωμένου ζωικού κεφαλαίου. Στο τέλος της επίσκεψης τους, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γευτούν γαλακτοκομικά προϊόντα παραγωγής της φάρμας.

Korinthos elix ace student outdoor 1

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ