ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΕΡΓΟ

Στην Παραγουάη βρέθηκαν τα στελέχη της ΕΛΙΞ, Τηλέμαχος Μπόνη και Andres Santiago από τις 18 έως τις 25 Αυγούστου, για να συμμετάσχουν στο εργαστήριο «Youth worker training in peace education» στο πλαίσιο του προγράμματος «Building Bridges Youth Work for Peace and Dialogue» που συντονίζει η ΕΛΙΞ μαζί με την International Falcon Movement - Socialist Educational International.

Στο πρόγραμμα, με την υποστήριξη του Erasmus+, συμμετέχουν εργαζόμενοι στον τομέα της νεολαίας οι οποίοι θα εκπαιδευτούν σχετικά με την εκπαίδευση για την ειρηνική επίλυση διαφορών και την πρακτική εφαρμογή των μεθόδων σε τοπικά περιβάλλοντα. Η εκπαίδευση αποτελεί έναν συνδυασμό θεωρίας και πρακτικής, χρησιμοποιώντας το πλαίσιο της Λατινικής Αμερικής με βάση το οποίο θα αναλυθούν οι ειρηνευτικές διαδικασίες.

Η δεύτερη εκπαίδευση (που θα εφαρμοστεί στην Αφρική) μετά από τέσσερις μήνες αφού έχουν υλοποιήσει τα σχεδιασμένα προγράμματα σε τοπικό επίπεδο. Το σύνολο του σεμιναρίου θα διεξαχθεί με τη χρήση μη-τυπικών εκπαιδευτικών μεθοδολογιών με εστιασμένη και ευέλικτη προσέγγιση.

Κάθε εταίρος εκπροσωπείται από δύο εργαζόμενους στον τομέα νεολαίας που θα αναλάβουν την υλοποίηση των τοπικών και περιφερειακών δράσεων/προγραμμάτων στις χώρες τους - Περού, Παραγουάη, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Καμερούν και Γκάνα.elix paraguay youth worker training aug 2019

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ