ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ

WORKCAMPS

ΕΡΓΟ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η ΕΛΙΞ, με την υποστήριξη του ομίλου Ελληνικά Πετρελαία ΑΕ, οργανώνει ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους με ειδικές ανάγκες, μέσα από την ανάπτυξη δεξιοτήτων, στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.

Θέλεις αυτό το καλοκαίρι να είναι και δικό σου;

 - Αν αγαπάς τον εθελοντισμό και θέλεις να προσφέρεις, 

- Αν θέλεις να αποκτήσεις μια σημαντική εμπειρία γύρω από τη δημιουργική απασχόληση παιδιών και νέων με ειδικές ανάγκες
- Αν θέλεις να ζήσεις 15 αξέχαστες μέρες με μια πολυπολιτισμική ομάδα προσφέροντας και γνωρίζοντας καινούριους φίλους,

η ΕΛΙΞ σου δίνει την ευκαιρία να συμμετέχεις ως εθελοντής στο πρόγραμμα "Αυτό το καλοκαίρι είναι δικό μας / This summer is ours" στην Ελευσίνα και στη Θεσσαλονίκη.

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση ΕΛΙΞ, αντλώντας από την 28ετή εμπειρία της στο χώρο του εθελοντισμού, του σχεδιασμού και της υλοποίησης δράσεων με κοινωνικό αντίκρισμα, δημιουργεί, με την υποστήριξη της εταιρείας Ελληνικά Πετρέλαια ΑΕ, τέσσερα προγράμματα δωρεάν δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά και νέους, που φοιτούν στα ειδικά σχολεία στην Ελευσίνα και τη Θεσσαλονίκη.

Στόχος μας είναι να υποστηριχθούν οι εργαζόμενοι γονείς και οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες, προσφέροντας στα παιδιά τους τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε δραστηριότητες που θα αναζωογονήσουν την ψυχολογία τους και θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους μέσα από ένα πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης με ομάδες κατηρτισμένων εθελοντών από όλοντον κόσμο και ειδικών παιδαγωγών της ΕΛΙΞ.
small-auto-to-kalokairi-einai-diko-mas-elix

Τι προσφέρει το πρόγραμμα:
- Το πρόγραμμα καλύπτει τη διαμονή, την πλήρη σίτιση και την ασφάλιση από ατύχημα των εθελοντών. Τα έξοδα μετακίνησης και ελεύθερου χρόνου των εθελοντών καλύπτονται από τους ίδιους.
- Εκπαιδευμένοι ομαδάρχες θα προσφέρουν 24ωρη υποστήριξη στους εθελοντές, ενώ καταρτισμένοι παιδαγωγοί θα συμβάλουν στην εκπαίδευση των εθελοντών για τη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος.
- Οι εθελοντές θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής τους στο πρόγραμμα, μετά την ολοκλήρωσή του.

Ισχύουν όλοι οι Όροι Συμμετοχής της ΕΛΙΞ για τα Προγράμματα Εθελοντικής Εργασίας - WorkCamp.

Πως μπορώ να συμμετέχω;
α) Κάνοντας την Online Αίτηση Συμμετοχής και στέλνοντάς μας ΚΑΙ ένα Motivation Letter στα Αγγλικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο θα μας πεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου, τα κίνητρα συμμετοχής σου στο πρόγραμμα και για τυχόν προηγούμενη εθελοντική σου εμπειρία.

ή

β) Κάνοντας την αίτησή σου στα γραφεία της ΕΛΙΞ, Αθήνα, Βερανζέρου 15, ΤΚ 10677, τηλ. 210/3825506 (Δευ - Παρ 11:00-16:00) και προσκομίζοντας το Motivation Letter στα Αγγλικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. στο οποίο θα μας πεις λίγα λόγια για τον εαυτό σου, τα κίνητρα συμμετοχής σου στο πρόγραμμα και για τυχόν προηγούμενη εθελοντική σου εμπειρία.

Ο κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταβάλλει ποσό εγγραφής 10€ στην ΕΛΙΞ μαζί με την αποστολή της αίτησής του.

Οι εθελοντές που θα γίνουν δεκτοί θα πρέπει απαραιτήτως  να προσκομίσουν το πιστοποιητικό του ποινικού μητρώου τους.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις ημερομηνίες για τα προγράμματα "This summer is ours" ώστε να δείτε τις ημερομηνίες που σας βολεύουν αλλά και πατώντας πάνω στα link να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες για το καθένα.

Code

Title

Location

Type

Start

End

Age

No of
Vols

Remarks

ELIX01

This Summer is Ours I

Elefsina

SOCI/ DISA

28/06/2014

12/07/2014

18+

15

ML, CGL

ELIX02 

This Summer is Ours I

Elefsina

SOCI/ DISA

12/07/2014

26/07/2014

18+

15

ML, CGL

ELIX03 

This Summer is Ours II

Thessaloniki

SOCI/ DISA

05/07/2014

19/07/2014

18+

15

ML, CGL

ELIX04 

This Summer is Ours II

Thessaloniki

SOCI/ DISA

19/07/2014

02/08/2014

18+

15

ML, CGL


elpe

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ