ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Βρείτε κι εσείς εγκαίρως το ιδανικό πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας για εσάς σε όλο τον κόσμο!

Ελάτε στο Grand Opening 2019 που διοργανώνουμε την Τρίτη 12 Μαρτίου λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση των φετινών θερινών Workcamps.

Τα καλοκαιρινά προγράμματα εθελοντικής εργασίας (Workcamps) είναι περιζήτητα και οι θέσεις για αυτά γίνονται ανάρπαστες από τις πρώτες κιόλας ημέρες.

Η ΕΛΙΞ σου παρέχει την ευκαιρία να βρεις το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει, να προετοιμαστείς κατάλληλα και να προλάβεις να κλείσεις πρώτος/η το πρόγραμμα που σου ταιριάζει ώστε να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα εθελοντικά προγράμματα με τη μεγαλύτερη ζήτηση, ενώ οι ενδιαφερόμενοι/ες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τον συναρπαστικό κόσμο των workcamps μέσα από τις διηγήσεις άλλων εθελοντών της ΕΛΙΞ που θα μεταφέρουν τις μοναδικές εμπειρίες που έζησαν, τις εντυπώσεις για τους τόπους που επισκέφθηκαν και τα συναισθήματα που ανέπτυξαν για τους ξεχωριστούς φίλους που γνώρισαν. Παράλληλα, θα γίνει προβολή φωτογραφιών και βίντεο από τα περσινά workcamps του εξωτερικού.

Στα προγράμματα εθελοντικής εργασίας έφηβοι, νέοι, νέες αλλά και μεγαλύτεροι από όλο των κόσμο ζουν και εργάζονται μαζί για μια περίοδο δύο έως τριών εβδομάδων σε ένα πρόγραμμα που μπορεί να έχει σχέση με την οργανωτική υποστήριξη ενός φεστιβάλ, μια δράση για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη πολιτιστικής κληρονομιάς ή ένα πρόγραμμα απασχόλησης παιδιών.

Ένα πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας αποτελεί για έναν εθελοντή μια μοναδική ευκαιρία να αξιοποιήσει δημιουργικά τον ελεύθερο χρόνο του, να συνεργαστεί με ανθρώπους από όλο τον κόσμο και να βιώσει αξίες όπως η ειρήνη, η επικοινωνία, η συνύπαρξη, και η αλληλεγγύη.

Στην παρουσίαση των καλοκαιρινών προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας του 2019 θα έχετε την ευκαιρία να ενημερωθείτε και για τα πρακτικά θέματα των προγραμμάτων εθελοντικής εργασίας, όπως διαδικασία συμμετοχής, αναζήτηση προγραμμάτων στην ιστοσελίδα της ΕΛΙΞ και συμπλήρωση αίτησης.

To Grand Opening θα γίνει την Τρίτη 12 Μαρτίου 2019, στις 17:00 στον πολυχώρο “p^2 multispace” της ΕΛΙΞ στην Ομόνοια, Πατησίων 20-22, 2ος Όροφος (εντός στοάς).

Για την καλύτερη προετοιμασία της εκδήλωσης δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα!

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ