Από τις 29 ως τις 31 Οκτωβρίου η ΕΛΙΞ συμμετείχε στην ετήσια Γενική Συνέλευση του δικτύου Alliance of European Voluntary Service Οrganizations. Φέτος, λόγω την ειδικών συνθηκών της πανδημίας η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε online με την συμμετοχή 50 οργανώσεων-μέλη από την Ευρώπη, την Ασία και τη Αμερική με περισσότερους από 70 εκπροσώπους.
Η ετήσια Γενική Συνέλευση του δικτύου είναι το κυριότερο γεγονός για το δίκτυο της ALLIANC,E καθώς τα μέλη έχουν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την πορεία του πλάνου δράσεων, να συζητήσουν για φλέγοντα ζητήματα που αφορούν την διαχείριση του δικτύου αλλά και θέματα σχετικά με τον εθελοντισμό και τις αξίες που πρεσβεύουμε.
Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης παρουσιάστηκαν τα αποτελέσματα των εργασιών των διάφορων ομάδων και επιτροπών (Working Group & Committees), έγινε η εκλογή νέων μελών και η ψήφιση προτάσεων και του πλάνου δράσης για το επερχόμενο έτος.
Επίσης πάρθηκε η απόφαση για την δημιουργία ενός ταμείου αλληλεγγύης για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.
Η ΕΛΙΞ είναι ενεργό μέλος του Δικτύου από το 1991.