ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΣΗ

ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΕΣ

ΕΡΓΟ

Στη μεγάλη διήμερη διοργάνωση του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης "Erasmus + Village" στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων έλαβε μέρος η ΕΛΙΞ, όπου και ενημέρωσε τους επισκέπτες της για όλα τα προγράμματα που υλοποιεί στο πλαίσιο του Erasmus+.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι εθελόντριες της ΕΛΙΞ Φραντσέσκα Μοσκίτα και Λούσι Φίσερ παρουσίασαν το πρόγραμμα μας, «Yes4Diversity», που περιλαμβάνει δύο Ανταλλαγές Νέων, καθώς και προπαρασκευαστικές συναντήσεις.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε για να προσφέρει σε περισσότερους από 60 νέους ανθρώπους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες δραστηριότητες, ενώ στοχεύει στην ανάπτυξη ποιοτικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που υποστηρίζουν και προάγουν τη διαπολιτισμική συνείδηση, την αναγνώριση της αξίας της διαφορετικότητας και την κατανόηση της σημασίας των ειρηνικών κοινωνιών.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ