Η ΕΛΙΞ

ΕΡΓΟ

Από την ίδρυση της οργάνωσης το 1987 και μέχρι σήμερα, η ΕΛΙΞ έχει υλοποιήσει πλήθος εθελοντικών δράσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, με αντικείμενο την προστασία του περιβάλλοντος, τη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, την προώθηση της μη τυπικής εκπαίδευσης και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, ενώ συγχρόνως έχει υποστηρίξει την αποστολή χιλιάδων εθελοντών από την Ελλάδα σε προγράμματα εθελοντικής εργασίας στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η ΕΛΙΞ έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει δεκάδες κοινωνικά προγράμματα με σκοπό την ένταξη, την προστασία των δικαιωμάτων και την εξυπηρέτηση των αναγκών ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.

Σε σύμπραξη με το Δήμο Αθηναίων, η ΕΛΙΞ συμμετέχει ενεργά στην υποστήριξη οικογενειών που προέρχονται από ευάλωτες κοινωνικά ομάδες στο πλαίσιο του Προγράμματος ΤΕΒΑ Συνοδευτικά Μέτρα για ωφελούμενους-ες Κοινωνικού Επιδόματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ).

Σε αυτό το πλαίσιο, η ΕΛΙΞ αναζητά Κοινωνικό/ή Επιστήμονα/ Παιδαγωγό για να αναλάβει την υλοποίηση προγράμματος, που αφορά στην παροχή υπηρεσιών μη τυπικής εκπαίδευσης για παιδιά που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες, στην παροχή υποστηρικτικών/ ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών για τους γονείς τους, καθώς και στη διοικητική υποστήριξη του προγράμματος.

Ο/η ιδανικός/η υποψήφιος/α θα πρέπει να είναι ελεύθερος επαγγελματίας (να έχει κάνει έναρξη επιχειρηματικής δραστηριότητας) και να έχει τις ακόλουθες ικανότητες ή/και εμπειρία:

  • Οργάνωση δράσεων κοινωνικοποίησης παιδιώνΤΕΒΑ
  • Οργάνωση και υλοποίηση δραστηριοτήτων ψυχοκοινωνικής στήριξης, ενδυνάμωσης και κοινωνικής ένταξης για ενήλικες και παιδιά με συνεδρίες ατομικής και ομαδικής συμβουλευτικής
  • Όργάνωση μαθημάτων ενισχυτικής διδασκαλίας σε παιδιά και εφήβους (Κοινωνικό Φροντιστήριο)

Δεξιότητες για την θέση:

  • Ενσυναίσθηση
  • Ικανότητα συνεργασίας και συνύπαρξης σε ομάδες
  • Υπευθυνότητα, ακεραιότητα και συνέπεια

Ενδιαφέρεστε;
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να αποστείλουν μια συνοδευτική επιστολή προθέσεων και ένα ανανεωμένο βιογραφικό σημείωμα. Αιτήσεις χωρίς συνοδευτική επιστολή δεν θα ληφθούν υπόψη.

Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν τα ανωτέρω έγγραφα στην ΕΛΙΞ στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αναγράφοντας στην γραμμή θέματος τον κωδικό ELIX-TEBA και το όνομα του υποψηφίου.

Ρήτρα αποποίησης ευθύνης: Η ανωτέρω περιγραφή θέσης δεν αποτελεί εξαντλητική λίστα των ικανοτήτων και καθηκόντων που σχετίζονται με την θέση. Μόνο οι επικρατέστεροι υποψήφιοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς.

Η προθεσμία υποβολής βιογραφικού κλείνει την 15/03/2023.

Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων έχει λήξει.

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ