ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

WORKCAMPS

ΕΡΓΟ

Τα Εθελοντικά Προγράμματα Εργασίας στην Ελλάδα επιστρέφουν δυναμικά από την ομάδα της ΕΛΙΞ! Το Πρόγραμμα «Διακοπές στο Σχολείο» είναι και πάλι εδώ, για να θυμηθούν οι παλιοί και να γνωρίσουν οι νέοι!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την επιστροφή του επιτυχημένου προγράμματος «Διακοπές στο Σχολείο» για τον Ιούλιο 2024 με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Σώματος Αλληλεγγύης που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία σε παιδιά στην Ανατολική Αττική.

Summer in the City

Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή δημιουργικής απασχόλησης μέσω βιωματικών διαδικασιών και εργαστηρίων, ενισχύοντας τις δεξιότητες και τα ταλέντα των παιδιών. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά, ηλικίας 6 μέχρι 12 ετών.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τη φαντασία και την ομαδικότητά τους, συμμετέχοντας σε ποικίλες δραστηριότητες όπως:

  • Ομαδικά παιχνίδια: Ενισχύοντας την κοινωνική αλληλεπίδραση και την αίσθηση της συνεργασίας.
  • Κατασκευές και χειροτεχνίες: Καλλιεργώντας τη δημιουργικότητα και την επιδεξιότητα.
  • Αθλητισμός: Προάγοντας την υγεία και τη φυσική κατάσταση.
  • Θεατρικό παιχνίδι: Αναπτύσσοντας την έκφραση και την αυτοπεποίθηση.
  • Εικαστικά, χορός και μουσική: Δίνοντας χώρο στην καλλιτεχνική έκφραση και τη διασκέδαση.
  • Περιβαλλοντική και διαπολιτισμική εκπαίδευση: Προάγοντας την ευαισθητοποίηση και την κατανόηση άλλων πολιτισμών. 

Το πρόγραμμα στελεχώνεται από έμπειρους παιδαγωγούς της ΕΛΙΞ, ομαδάρχες και εθελοντές από την Ελλάδα και διάφορες χώρες της Ευρώπης.

Μέσα από το πρόγραμμα, τα παιδιά θα βιώσουν μια διαπολιτισμική εμπειρία που προάγει την αλληλοκατανόηση και τη φιλία μεταξύ των λαών, γνωρίζοντας νέες γλώσσες και πολιτισμούς μέσω των ξένων εθελοντών.

Το πρόγραμμα είναι δωρεάν για τα παιδιά. Οι ώρες απασχόλησης θα είναι από τις 9:00 έως 14:00 στο διάστημα 01/07-12/07/2024. 

Αναμένουμε με ανυπομονησία να καλωσορίσουμε τα παιδιά σας στις «Διακοπές στο Σχολείο» για ένα καλοκαίρι γεμάτο δημιουργία, μάθηση και διασκέδαση!
Οι αιτήσεις για την συμμετοχή ξεκινούν στις 12/06/2024 και θα γίνουν ηλεκτρονικά.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

his Summer Is Ours I

Σχετικά Άρθρα

Copyright © 2013 ΕΛΙΞ Προγραμματα Εθελοντικης Εργασιας.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.     [Όροι Χρήσης]

Υποστήριξε την ΕΛΙΞ
Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε τον ιστότοπό μας και την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγηση σας στον ιστότοπό μας, αποδέχεστε την πολιτική cookies. Συμφωνώ